Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Variantă surpriză pentru PSG! Ce antrenor din La Liga este dorit în locul lui Pochettino

Bianca Dumitru

Publicat 14/03/2022 la 11:05 GMT+2

PSG a fost eliminată săptămâna trecută din optimile Champions League, iar viitorul lui Mauricio Pochettino pe banca tehnică a parizienilor este incert. Potrivit jurnaliștilor din Franța, unul dintre antrenorii doriți pe Parc des Princes este Diego Simeone, tehnicianul lui Atletico Madrid.

Pochettino soll Teammanager bei ManUnited werden

Credit imagine: SID

După înfrângerea suferită pe Santiago Bernabeu și eliminarea din optimile Champions League, viitorul lui Mauricio Pochettino la PSG este tot mai incert. Tehnicianul va pleca, cel mai probabil, la finalul acestui sezon de pe Parc des Princes, parizienii căutându-i deja un înlocuitor.
Deși s-a vorbit foarte mult despre faptul că Zinedine Zidane este favorit să-i ia locul lui Pochettino, jurnaliștii francezi au anunțat acum că șefii lui PSG au și alte variante. Una dintre ele este Diego Pablo Simeone, antrenor pe care îl au în vizor de multă vreme, dorindu-l și în urmă cu 3-4 ani.
Potrivit L'Equipe, oficialii liderului din Ligue 1 au în plan reconstrucția echipei, iar tehnicianul lui Atletico Madrid este unul dintre cei pe care îi iau în considerare atunci când se gândesc la viitor. Simeone, care mai are contract cu campioana en-titre din Spania până în 2024, nu este, însă, singurul nume de pe lista de înlocuitori ai lui Pochettino.
Conform sursei citate, printre antrenorii doriți la PSG se mai numără și Max Allegri, Antonio Conte, Erik Ten Hag, Mikel Arteta, Simone Inzaghi și, bineînțeles, Zinedine Zidane, care este marele favorit al parizienilor.
Citește și:

Zidane s-ar fi decis și asupra primului transfer

Presa internațională a anunțat de mai multe ori de la începutul acestui an că Zinedine Zidane va prelua echipa de pe Parc des Princes de la finalul acestui sezon, dezvăluind chiar că antrenorul nu va merge singur la PSG.
Potrivit celor de la El Nacional, tehnicianul și-ar fi pregătit deja și primul transfer pe care îl va face. Zidane îl vrea la PSG pe Amine Gouiri, atacantul de 22 de ani al celor de la Nice, care s-a făcut remarcat în Ligue 1 drept unul dinte cei mai importanți tineri fotbaliști.
Francezul crescut la academia celor de la Olympique de Lyon a ajuns la Nice în vara anului 2020, în schimbul a 7 milioane de euro, tânărul hotărând atunci că vrea să meargă la o echipă care să-i acorde mai multe minute în prima echipă.
În echipa lui Christophe Galtier, Gouiri a crescut foarte mult, stagiunea trecută adunând 41 de apariții în care a marcat 16 goluri și a dat 8 pase decisive. În acest sezon, atacantul a reușit deja 12 goluri și 8 assist-uri în 32 de partide, iar cota sa de piață a crescut foarte mult, site-ul transfermarkt.com evaluându-l acum la 45 de milioane de euro.
Conform sursei citate, Amine Gouiri a demonstrat că este pregătit să facă pasul spre o echipă de top, iar Zidane este dispus să-i acorde o șansă la PSG, unde Nasser Al-Khelaifi îi așteaptă pe amândoi din vară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo