Lionel Messi se confruntă în această perioadă cu probleme medicale. Argentinianul, care nu are un start prea bun de sezon în tricoul lui PSG, a ratat meciul cu Metz, din a 7-a etapă a Ligue 1, iar potrivit presei din Franța ar urma să lipsească din lotul lui Mauricio Pochettino și pentru următoarea partidă din campionat.
Pe site-ul oficial al clubului parizian a apărut astăzi informația potrivit căreia Messi a suferit o leziune la genunchiul stâng, în urma RMN-ului pe care l-a făcut marți observându-se semnele unei contuzii osoase.
În aceste condiții, starul argentinian ar putea lipsi și de la meciul cu Montpellier, programat sâmbătă, de la ora 22:00. Potrivit unor surse din anturajul lui Messi, citate de L'Equipe, fotbalistul va reveni, însă, pe teren în partida cu Manchester City, din a doua etapă a grupelor Champions League, care va avea loc marți, de la ora 22:00, pe Parc des Princes.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
ACUM 6 ORE

Messi, deranjat că a fost scos de pe teren în meciul cu Lyon

Lionel Messi a părut extrem de contrariat de faptul că Pochettino a decis să îl schimbe duminică seară, în minutul 76 al partidei cu Lyon, încheiată cu scorul de 2-1. Concret, la scorul de 1-1 în duelul cu Lyon, deși echipa avea nevoie să marcheze, tehnicianul argentinian l-a schimbat pe conaționalul său venit de la Barcelona.
După ce a ieșit de pe teren, Messi a refuzat să dea mâna cu antrenorul, foarte supărat că a fost înlocuit, apoi, pe bancă, a fost surprins cu mina unui om extrem de dezamăgit de cele întâmplate.
La finalul partidei, Pochettino a încercat să minimizeze importanța gestului starului de 34 de ani, dar tot mai multe voci susțin că tehnicianul e într-o situație tot mai delicată la formația pariziană.
"Toți știu că avem foarte mulți jucători de mare valoare, există un lot de 35 de fotbaliști. Antrenorul trebuie mereu să facă alegeri, atât înainte de meci, cât și în timpul lui. Mă raportez mereu la ce e mai bine pentru echipă și pentru jucători. Uneori alegerile sunt bune, alteori nu, uneori nemulțumesc jucătorii. Pentru asta sunt aici, să fac alegeri. Am vorbit cu Leo după partidă, l-am întrebat dacă are vreo problemă și mi-a zis că nu", a spus Pochettino la conferința de presă.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png
International friendlies
VIDEO | Lionel Messi a ajuns la 100 de victorii cu Argentina și a sărbătorit cu o dublă încântătoare
ACUM 8 ORE
Ligue 1
Viitorul lui Messi, subiect de speculații! Care ar fi planurile starului pentru vara anului 2023
ACUM 21 ORE