Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino

Cristian Mihală

Publicat 20/09/2021 la 10:28 GMT+3

Lionel Messi a părut extrem de contrariat de faptul că Pochettino a decis să îl schimbe aseară, în minutul 76 al partidei cu Lyon, scor 2-1.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Lucrurile sunt departe de a fi calme la PSG, deși echipa are 6 victorii din 6 meciuri în Ligue 1. Remiza din Champions League și conflictul de aseară dintre Messi și Pochettino au făcut ca francezii să vorbească despre o mică criză la club, care s-ar putea termina odată cu schimbarea antrenorului.
Concret, la scorul de 1-1 în duelul cu Lyon, deși echipa avea nevoie să marcheze, tehnicianul argentinian l-a schimbat pe conaționalul său venit de la Barcelona. Asta în contextul în care Mbappe se accidentase cu Brugge și a fost forțat, astfel că el părea să fie primul schimbat din tridentul stelar ofensiv.
Messi a refuzat să dea mâna cu antrenorul, foarte supărat că a fost înlocuit, apoi, pe bancă, a fost surprins cu mina unui om extrem de dezamăgit de cele întâmplate.
"Reacția compatriotului său, Leandro Paredes, este sugestivă. La fel și fața contrariată a lui Rafinha, care se afla, de asemenea, pe bancă", scriu francezii de la football.fr.
CITEȘTE ȘI

Pochettino a încercat să minimizeze conflictul cu Messi

La final, Pochettino a încercat să minimizeze importanța gestului starului de 34 de ani, dar tot mai multe voci susțin că tehnicianul e într-o situație tot mai delicată la formația pariziană.
"Toți știu că avem foarte mulți jucători de mare valoare, există un lot de 35 de fotbaliști. Antrenorul trebuie mereu să facă alegeri, atât înainte de meci, cât și în timpul lui. Mă raportez mereu la ce e mai bine pentru echipă și pentru jucători. Uneori alegerile sunt bune, alteori nu, uneori nemulțumesc jucătorii. Pentru asta sunt aici, să fac alegeri. Am vorbit cu Leo după partidă, l-am întrebat dacă are vreo problemă și mi-a zis că nu", a spus Pochettino la conferința de presă, potrivit getfootballnewsfrance.com.
Întrebat de ce a apelat la această schimbare neașteptată, în contextul în care Messi poate rezolva oricând o partidă, prin calitatea sa, fostul antrenor al lui Spurs a vorbit despre faptul că acesta nu e la 100% din punct de vedere fizic și exista, în acest context, riscul unei accidentări.
"Am luat decizia de a-l scoate pe Messi pentru a îl proteja de o posibilă accidentare. Avem meciuri importante în față și dorim să îl protejăm", a explicat tehnicianul argentinian.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo