Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conflictul Neymar-Mbappe, analizat de presa din Brazilia. Ce scriu jurnaliștii sud-americani

Andrei Nicolae

Publicat 20/08/2022 la 09:34 GMT+3

Tensiunile din vestiarul celor de la PSG se află la cote maxime, după ce Neymar și Mbappe au intrat în conflict. Situația celor doi a fost analizată și în Brazilia, de publicația UOL, iar sud-americanii acuză comportamentul și acțiunile francezului.

Neymar and Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Problema din curtea parizienilor a început în urma partidei disputate de PSG în fața celor de la Montpellier, în etapa a doua din Ligue 1. Kylian Mbappe a ratat un penalty, după care echipa sa a obținut din nou o lovitură de pedeapsă, executată de această dată de Neymar, care a și reușit să marcheze.
Francezul a fost deranjat că nu a fost lăsat să execute penalty-ul, iar conflictul dintre cei doi a apărut la puțin timp după. Neymar a apreciat câteva mesaje pe Twitter care îl criticau pe Mbappe și care punctau cum a devenit francezul un "protejat" al clubului din capitala Franței.
Campionul mondial nu a ezitat să ia decizii și le-a cerut oficialilor de la PSG să îl dea afară pe brazilian. Au fost câteva persoane care au încercat să medieze conflictul dintre cei doi, precum Sergio Ramos sau Luis Campos, consilierul echipei.

Presa din Brazilia îl acuză pe Mbappe

Jurnaliștii publicației UOL și-au expus părerea cu privire la conflictul dintre cei doi și îl consideră vinovat clar pe Mbappe. Potrivit sud-americanilor, francezul a devenit arogant în vestiarul parizienilor, fiind numit de unii dintre colegii săi "răsfățat și insuportabil", după ce a semnat prelungirea contractului cu PSG.
Citește și:
Brazilienii au continuat să vorbească despre comportamentul atacantului, dar și despre autoritatea pe care o are în urma semnării noului contract cu parizienii. Mbappe poate decide cine să plece de la club, în cazul în care nu se simte în largul său. Conform sud-americanilor, Neymar nu este primul jucător pe care francezul l-a vrut afară de la echipa din hexagon.
Mbappe ar fi vorbit cu Nasser Al Khelaifi pentru a scăpa de Angel Di Maria, Leandro Paredes și Mauro Icardi. Motivul pentru care campionul mondial a vrut să scape de cei trei se leagă de conflictul său cu Neymar. Argentinienii se înțeleg foarte bine cu brazilianul, iar francezul a vrut să dezbine acel grup.
Di Maria a plecat la Juventus, însă ceilalți doi au rămas în lotul lui PSG, deși nu au mai primit atât de multă atenție în ultima perioadă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo