Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe are o nouă poreclă! Modul hilar în care l-a numit cel mai bun prieten din lotul lui PSG

Nicu Savin

Actualizat 24/08/2022 la 10:27 GMT+3

Kylian Mbappe a reușit un hattrik în victoria cu 7-1 obținută de PSG pe terenul lui Lille. După meci, francezul a postat o fotografie cu mingea cu care a reușit cele 3 goluri, pe care se vedea noua poreclă pe care i-a pus-o Achraf Hakimi, despre care se spune că este cel mai bun prieten al atacantului din lotul campioanei Franței.

Kylian Mbappé traf gegen Lille nach rund acht Sekunden

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe are un start fulminant de sezon la PSG. Francezul a marcat deja 4 goluri în cele două partide pe care le-a jucat în Ligue 1, ultimele 3 reușite venind în victoria cu 7-1 de pe terenul lui Lille. Atacantul a avut un dublu motiv de sărbătoare, deoarece pe lângă primul hattrick al sezonului a bifat și cel mai rapid gol din istoria campionatului Franței, reușind să marcheze după numai 8 secunde.
Mbappe a luat acasă una dintre mingile cu care s-a jucat la Lille, iar coechipierii i-au scris câteva mesaje pe balon. Starul lui PSG a postat apoi o fotografie cu mingea respectivă, iar fanii au putut observa că acesta are o nouă poreclă.
Citește și:

Mbappe are o nouă poreclă la PSG: "Pinguinul"

Conform Mundo Deportivo, pe minge se putea vedea scris "Pinguinul No. 1", iar dedesubt era semnătura lui Achraf Hakimi. Conform presei internaționale, marocanul este cel mai bun prieten al lui Mbappe dintre toți jucătorii de la PSG. De asemenea, francezul se înțelege foarte bine și cu Sergio Ramos.
Atmosfera din lotul lui PSG este din ce în ce mai bună, în ciuda disputei dintre Mbappe și Neymar de la meciul cu Montpellier din runda a 2-a. În duelul cu Lille, cei doi super-jucători au colaborat perfect în atac, semn că au trecut peste acel diferend și chiar dacă nu sunt foarte apropiați în afara terenului pot juca fără probleme împreună, punând binele echipei pe primul loc.
PSG a cucerit deja un trofeu în acest sezon, Supercupa Franței, iar în campionat s-a instalat conformatbil pe prima poziție, cu maxim de puncte după 3 etape și un golaveraj de invidiat: 17-3. În etapa a 4-a, Mbappe & Co vor juca pe Parc de Princes cu AS Monaco. Până atuci, echipa lui Galtier își va afla adversarele din grupele Champions League, campioana Franței urmând să facă parte din prima urnă valorică la tragerea la sorți de joi.
Câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo