Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi a fost încă o dată ținta fanilor PSG-ului! Argentinianul a fost huiduit în meciul cu Ajaccio

Bianca Dumitru

Publicat 14/05/2023 la 09:16 GMT+3

PSG s-a impus fără probleme în meciul cu AC Ajaccio, din a 35-a etapă a campionatului Franței, scor 5-0. Lionel Messi a revenit pe teren, după scandalul de club, pentru care fanii nu l-au iertat, huiduindu-l pe tot parcursul partidei.

Lionel Messi, în PSG - Ajaccio

Credit imagine: Getty Images

PSG a câștigat într-o manieră convingătoare meciul din etapa cu numărul 35 din Ligue 1, apropiindu-se și mai mult de un nou titlu în campionatul Franței. Jucătorii lui Galtier s-au impus cu 5-0 în fața echipei de pe locul 18, AC Ajaccio.
Fabian Ruiz, Achraf Hakimi, Kylian Mbappe cu o dublă și Mohamed Youssouf, care a înscris în propria poartă, au fost marcatorii de pe Parc des Princes.
Meciul a marcat și revenirea lui Lionel Messi în echipa de start, după ce în etapa precedentă argentinianul nu a făcut parte din lotul parizienilor din cauza unei suspendări primite din partea clubului.
Suporterii celor de la PSG nu l-au primit prea bine pe Messi. Aceștia l-au huiduit mai tare decât în dățile precedente, încă de la momentul în care numele argentinianului a fost anunțat în echipa de start, înainte de startul partidei.
Fanii l-au huiduit și pe parcursul meciului, iar această atmosferă ostilă nu i-a trecut neobservată lui Messi, care nu a putut să se concentreze în totalitate și nu a strălucit, arătând destul de slăbit.
Rămâne de văzut cum va gestiona argentinianul acest conflict cu suporterii și cât de mult va cântări acesta în decizia pe care Messi trebuie să o ia cu privire la viitorul său.
Citește și:

MESSI, HUIDUIT DE MAI MULTE ORI DE SUPORTERII LUI PSG

Meciul cu Ajaccio nu a fost primul în care Messi a fost huiduit de fanii lui PSG. La jumătatea lunii martie, în startul partidei de pe Parc des Princes cu Rennes, suporterii lui PSG și-au respectat promisiunea făcută după eliminarea din Champions League și și-au exprimat nemulțumirea față de Lionel Messi.
În momentul în care crainicul i-a strigat numele argentinianului, în timp ce prezenta echipa de start, unii dintre fani au aplaudat, dar alții au reacționat dur, așa cum anunțaseră că o vor face.
Conform presei din Franța, suporterii lui PSG consideră că Messi este unul dintre cei responsabili pentru eliminarea din Champions League. În plus, aceștia sunt nemulțumiți de salariul pe care fotbalistul îl primește, fiind de părere că suma este prea mare pentru ceea ce a arătat Leo de la transferul în Franța.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo