Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, înfrângere dureroasă cu Rennes! Messi a fost huiduit de suporteri pe Parc des Princes

Bianca Dumitru

Publicat 19/03/2023 la 19:59 GMT+2

PSG a fost învinsă astăzi, pe teren propriu, cu scorul de 0-2, de Rennes, într-un meci contând pentru a 28-a etapă din Ligue 1. Lionel Messi a fost huiduit de suporteri în startul partidei.

Mbappé durante PSG-Rennes - Ligue 1 2022/2023

Credit imagine: Getty Images

PSG a suferit astăzi, pe teren propriu, a patra înfrângere din acest sezon al campionatului Franței. Echipa lui Christophe Galtier a fost învinsă cu scorul de 0-2 de Rennes, într-un meci contând pentru a 28-a etapă din Ligue 1.
Parizienii au reușit să marcheze în minutul 24, dar golul lui Kylian Mbappe a fost anulat pe motiv de offside. Ulterior, atât Mbappe, cât și Messi au avut ocazii importante de a înscrie, dar nu au putut să-l învingă pe portarul oaspeților.
Primul gol valabil i-a aparținut lui Toko Ekambi. În minutul 45, mijlocașul celor de la Rennes a înscris cu un șut superb, după ce a preluat în careu o pasă superbă a lui Bourigeaud.
Apoi, la 4 minute după pauză, Kalimuendo a dublat avantajul echipei lui Bruno Genesio, după un assist al lui Toko Ekambi.
În ciuda ocaziilor de gol avute de jucătorii lui PSG, niciunul nu a reușit să trimită mingea în plasă, iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-2, parizienii punând punct seriei de 4 meciuri consecutive fără înfrângere în Ligue 1.
În urma acestui rezultat, PSG a rămas la 66 de puncte, având cu 9 puncte mai mult decât ocupanta locului 2, Lens, în timp ce Rennes a urcat pe locul 5, cu 50 de puncte.
În următoarea etapă din Ligue 1, programată la începutul lunii aprilie, PSG va primi vizita celor de la Olympique Lyon, în timp ce Rennes va juca acasă contra celor de la Lens.
Citește și:

Messi, huiduit de suporterii lui PSG

În startul partidei de pe Parc des Princes, suporterii lui PSG și-au respectat promisiunea făcută zilele trecute și l-au huiduit pe Lionel Messi.
În momentul în care crainicul i-a strigat numele argentinianului, în timp ce prezenta echipa de start, unii dintre fani au aplaudat, dar alții au reacționat dur, așa cum anunțaseră că o vor face.
Conform presei din Franța, suporterii lui PSG consideră că Messi este unul dintre cei responsabili pentru eliminarea din Champions League. În plus, aceștia sunt nemulțumiți de salariul pe care fotbalistul îl primește, fiind de părere că suma este prea mare pentru ceea ce a arătat Leo de la transferul în Franța.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo