Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, fără Messi, a obținut o victorie chinuită la Lorient! Mbappe a ieșit accidentat pe final

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 06/11/2022 la 16:46 GMT+2

PSG a câștigat cu 2-1 pe terenul lui Lorient, cu un gol marcat pe final de partidă. Neymar a deschis scorul și a oferit un assist în minutul 82, din care Danilo Pereira înscris golul victoriei.

Kylian Mbappé lors de Lorient - PSG

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
PSG își menține avansaul de 5 puncte în fruntea clasamentului din Ligue 1 și după etapa a 14-a. Lens, echipa de pe poziția secundă, câștigase sâmbătă cu 2-1 pe terenul lui Angers și punea presiune pe campioni.
Echipa din capitala Franței a refăcut rapid avantajul față de locul secund, obținând o victorie muncită pe terenul lui Lorient. Mbappe și compania au avut o posesie de 59% și au dominat la capitolul ocazii, având și 8 cornere, față de cele 5 ale gazdelor.
Parizienii au avut un start bun de partidă, iar Neymar a deschis scorul în minutul 9, din pasa lui Ekititke. Odată cu această reușită, brazilianul a ajuns la 12 goluri și 9 assist-uri, în doar 13 meciuri în campionat.
Oaspeții au dominat meciul până la pauză, Lorient reușind să tragă un singur șut pe spațiul porții adverse. Totuși, gazdele au revenit în joc la doar 8 minute după pauză. Moffi a restabilit egalitatea, iar cele două echipe au mers cap la cap până spre finalul meciului.
Citește și:

Mbappe a ieșit în minutul 85, acuzând dureri

PSG a dat lovitua în minutul 82, când Danilo Pereira și-a trecut numele pe lista marcatorilor, din pasa de gol a aceluiași Neyma. Evenimentul cel mai important al meciului a avut loc în minutul 85, atunci când Kylian Mbappe a părăsit terenul, acuzând dureri la mușchii aductori.
Această leziune vine cu doar 3 zile înainte ca Didier Deschamps să anunțe lotul final pentru Campionatul Mondial din Qatar. De la Franța vor lipsi în mod sigur Paul Pogba și Kante, iar acum Mbappe le dă și el motive de panică.
Jurnaliștii de la RMC Sport au dat asigurări că totul este în regulă, iar atacantul a fost schimbat deoarece nu a dorit să riște în vederea turneului final. PSG a obținut așadar cele 3 puncte puse în joc, fără Messi, care a simțit un disconfort la tendonul lui Ahile și a fost lăsat în afara lotului de către Cristophe Galtier.
Până la pauza cauzată de Cupa Mondială, PSG va mai disputa o singură partidă. Peste o săptămână, campioana Franței primește vizita celor de la Auxerre, într-un meci în care cele trei staruri din trio-ul ofensiv vor lipsi în proporție foarte mare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo