Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG își face planul pentru perioada de mercato din iarnă. Starul dorit de Galtier la Paris

Andrei Nicolae

Publicat 27/09/2022 la 18:01 GMT+3

Paris Saint-Germain a început foarte bine noul sezon și se află pe primul loc atât în campionat, cât și în grupa sa de Champions League. Trupa de pe Parc des Princes își dorește însă cu toate acestea să mai aducă jucători, iar una dintre principalele ținte ale lui Christophe Galtier este Milan Skriniar.

Inter Milan's Italian midfielder Nicolo Barella (C) celebrates with Inter Milan's Slovakian defender Milan Skriniar (C-R) and Inter Milan's Argentine forward Lautaro Martinez (L) after opening the scoring during the Italian Cup (Coppa Italia) final footba

Credit imagine: Getty Images

Fundașul slovac este un jucător de bază la echipa sa actuală, Inter Milano, însă contractul său expiră la sfârșitul acestui sezon. Paris Saint - Germain și l-a dorit pe Skriniar încă din vară, însă Inter a decis să îl păstreze pe jucătorul din defensivă după o situație neplăcută.
Nerazzurri erau pe cale să semneze cu fundașul brazilian Bremer și erau dispuși să îl lase pe croat să părăsească echipa, însă Juventus l-a deturnat pe sud-american din drumul spre Milano. Bremer a ales în cele din urmă echipa din Torino, iar Skriniar a rămas jucătorul lui Inter, în ciuda eforturilor celor de la PSG, care au înaintat oferte de 60 de milioane de euro pentru croat.
Citește și:

Skriniar și Inter, o despărțire iminentă

Echipa de pe Giuseppe Meazza nu a discutat încă alături de croat despre posibilitatea prelungirii contractului său, iar acest lucru nu este un semn bun pentru viitorul lui Skriniar la Milano. Potrivit publicației Gazzetta dello Sport, PSG este deja pregătită să facă o ofertă între 25 și 30 de milioane de euro pentru croat în iarnă, pentru a-și întări defensiva.
În cazul în care Inter nu-și dorește să îi prelungească înțelegerea fundașului de 27 de ani, echipa lui Inzaghi s-ar afla într-o situație delicată. Dacă milanezii își doresc să se lupte la titlu cu toate armele posibile, păstrarea croatului pentru restul sezonului ar fi decizia corectă. Cu toate acestea, dacă Skriniar rămâne la Inter până la finalul stagiunii iar contractul său expiră, nerazzurri nu vor încasa niciun ban pe urma unui eventual transfer.
Paris Saint-Germain este dispusă să îi ofere nouă milioane de euro lui Skriniar timp de cinci sezoane, în timp ce Inter îi poate oferi jucătorului din defensivă doar șase milioane.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo