PSG și-a asigurat viitorul prin prelungirea contractului lui Kylian Mbappe, iar șefii de pe Parc de Princes consideră că nu mai este nevoie de Neymar în echipă. În această vară au apărut mai multe zvonuri despre o eventuală plecare a brazilianului, dar operațiunea este foarte complicată pentru campioana Franței.
Conform Le Parisien, cei de la PSG sunt aproape disperați să scape de Neymar și l-au propus pe acesta la Manchester City. Francezii nu ar fi dorit bani în schimbul starului de 30 de ani, ci l-ar fi vrut la schimb pe Bernardo Silva.
Fotbal
Brazilia refuză să joace un meci oficial, deși FIFA îi impune! Motivul invocat de naționala Selecao
IERI LA 14:58
Citește și:

PSG l-a propus pe Neymar la City, dar Guardiola a refuzat din start

Conform sursei citate, mutarea a picat din start, pentru că Guardiola nici nu a vrut să audă de un asemenea schimb. Bernardo Silva este un punct cheie în angrenajul managerului iberic, iar acesta nu vrea să destabilizeze grupul prin aducerea unui jucător de anvergura lui Neymar. Bernardo Silva a fost legat și de un transfer la Barcelona, dar City a cerut un preț imens (în jur de 100 de milioane de €) și e greu de crezut că tranzacția se va materializa.
Pe lângă faptul că Guardiola nu l-a vrut pe Neymar, nici brazilianul nu își dorește să plece de la PSG. Acesta are un salariu de peste 30 de milioane de €, bani pe care nu i-ar lua probabil la nicio altă echipă, mai ales că forma sa a fost mediocră în ultimul sezon.
Jurnaliștii francezi asigură că Neymar este hotărât să tragă din greu pentru a demonstra că nu este un fotbalist "expirat", așa cum se consideră în anumite cercuri de specialiști. De altfel, Galtier a declarat că este încrezător că îi va găsi loc starului în echipa sa. Presa din Hexagon srie că noul manager al parizienilor are în plan să folosească un sistem 3-4-1-2, cu Messi în spatele lui Neymar și Mbappe.
Premier League
Nobilul Erling și un vis de 128 de ani
10/08/2022 LA 13:27
Liga
FC Barcelona, PSG și City pregătesc un schimb de senzație! De Jong, cheia întregii operațiuni
09/08/2022 LA 14:30