Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rareș Ilie, dorit la un club de top din Franța! Oferta de milioane primită de cei de la Rapid

Bianca Dumitru

Publicat 11/07/2022 la 19:16 GMT+3

Rareș Ilie a fost unul dintre jucătorii de bază ai Rapidului în sezonul 2021/22 al Ligii 1. Fotbalistul de doar 19 ani a atras toate privirile și la naționala U19 a României, stârnindu-le interesul celor de la Nice, care ar fi făcut deja o ofertă pentru el.

Rares Ilie Rapid

Credit imagine: Getty Images

Rareș Ilie este unul dintre cei mai curtați tineri fotbaliști români. După ce presa internațională a anunțat că decarul Rapidului a fost urmărit la meciuri de reprezentanții lui Torino, acum se pare că românul este dorit în Franța.
Jurnaliștii publicației RMC Sport au anunțat astăzi că șefii lui Nice ar fi interesați de transferul mijlocașului de doar 19 ani, pentru care ar fi făcut deja o ofertă importantă.
"Nice le-a făcut o ofertă de 5 milioane de euro celor de la Rapid București pentru Rareș Ilie", au scris francezii.
Dacă mutarea s-ar concretiza, mijlocașul român ar urma să joace în cupele europene. Echipa antrenată de Lucien Favre a terminat sezonul 2021/22 al Ligue 1 pe locul 5 și va evolua, în noua stagiune, în play-off-ul Conference League.
Rareș Ilie, crescut la academia giuleștenilor, are o cotă de piață de 1,3 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com.
Citește și:

Rareș Ilie visează să ajungă într-un campionat important din Europa

Rareș Ilie are planuri mari cu fotbalul, dorindu-și să evolueze cât mai mult și să ajungă la o echipă importantă din lume. Tânărul fotbalist a oferit în luna mai un interviu exclusiv pentru Eurosport.ro, în care a recunoscut că visează să ajungă să joace într-una dintre cele mai tari ligi din Europa și să se califice cu naționala României la un Campionat Mondial.
"Vreau să ajung să joc în cupele europene constant, să joc într-una din cele mai puternice ligi și să ajung la Campionatul Mondial cu echipa națională a României.
Interesul unor echipe de top pentru mine înseamnă mult, dar nu știu cât e de adevărat (n.r. interesul celor de la Torino). Nu am stat să mă preocup deocamdată de aceste zvonuri, m-am concentrat pe meciurile importante pe care le avem", a mărturisit Rareș Ilie, care a mai spus că, din punctul lui de vedere, campionatul care i s-ar potrivi cel mai bine este La Liga.
Mijlocașul a reușit 6 goluri și 10 pase decisive în sezonul 2021/22 în tricoul giuleștenilor, iar în această vară a participat cu naționala României la turneul final al Campionatului European U19, în Slovacia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo