Articol scris de Alex Ioniță
Fotbalistul român, transferat în această vară de la Rapid pentru suma de 5 milioane de euro, a impresionat nu doar prin calitățile sale fotbalistice. Colegii săi s-au distrat pe cinste în timpul momentului artistic al acestuia.
Este vorba despre momentul în care Rareș Ilie și-a primit "botezul", când a ales să cânte melodia "Dragostea din tei".
Ligue 1
Rareș Ilie ar putea debuta duminică în Ligue 1! Românul, în lotul lui Nice pentru meciul cu Toulouse
06/08/2022 LA 18:29
În ceea ce privește calitățile sale sportive, fotbalistul a fost lăudat de antrenorul lui Nice, experimentatul Lucien Favre.
"L-am văzut cum conduce mingea, nu are nici o problemă, ci mai degrabă o ușurință. Are curaj, driblează și marchează. Cum l-am descoperit? Intru pe internet, urmăresc meciuri, sunt sunat de oameni care îmi vorbesc despre jucători.
Analizez foarte mult pentru că am nevoie să îmi pregătesc echipa. Dacă m-aș fi dus la Gladbach, poate l-aș fi luat acolo. E un băiat bun, un tânăr cu mare potențial", a spus Lucien Favre.
Mijlocașul român a jucat, până acum, un singur meci amical pentru Nice, partidă în care a avut o evoluție bună.
Citește și:

Rareș Ilie, lăudat la debut

Antrenorul lui Nice, Lucien Favre, a fost mulțumit de evoluția românului din amicalul cu echipa lui Jose Mourinho, AS Roma.
"Nu a fost rău, nu a fost rău de loc (n.r. Rareș Ilie). Poate juca număr 9, cred că se simte mult mai confortabil acolo. A jucat pe această poziție la București, pe partea stângă, în formulă de 4-4-2. Poate evolua și în sistemul 4-3-3 ca număr 8, în cel mai bun caz.
Sunt mulțumit de evoluția tinerilor, dar și a celorlalți fotbaliști care au jucat destul de puțin. Ne-am descurcat, cu toții, destul de bine", a spus Lucien Favre.
Pentru Rareș Ilie, următorul test va fi meciul amical împotriva lui Torino, programat sâmbătă.
Ligue 1
Cu Rareș Ilie la psiholog: Secretele puștiului de 19 ani, un fotbalist cum nu mai există în România
01/08/2022 LA 14:49
Ligue 1
Nice vrea să-și ia un portar din Premier League! Cine e fotbalistul așteptat lângă Rareș Ilie
25/07/2022 LA 07:16