Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șoc în Franța! Kylian Mbappe s-a săturat de PSG și ar vrea să plece în ianuarie: "E disperat să scape!"

Irina Aldea

Actualizat 11/10/2022 la 16:24 GMT+3

Kylian Mbappe a ales să rămână la PSG, deși era puternic curtat de Real Madrid. Totuși, presa din Franța transmite că starul francez e foarte dezamăgit de tot ce se întâmplă la echipă.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Zvonurile despre Kylian Mbappe la Real Madrid păreau să se fi stins odată ce starul francez a ales în vară să rămână la PSG, însă numele campioanei Europei e din nou legat acum de fotbalistul din lotul lui Galtier. Potrivit informațiilor furnizate de RMC, francezul s-a declarat total dezamăgit de situația sa actuală la PSG. Jurnalistul Daniel Riolo a transmis că jucătorul "s-a săturat și e disperat să scape".
"Este o situație confuză, cu un Kylian Mbappe pe punctul de a exploda. El este criticat de toată lumea, pentru o succesiune de capricii. Trebuie spus că Mbappe însuși nu face mare lucru pentru a-și reface imaginea. El se afundă în acest spirit negativ, până la a spune în privat că la sfârșitul sezonului totul se va rupe, pentru că s-a săturat", a precizat Riolo în pentru Radio Montecarlo.
CITEȘTE ȘI:

Kylian Mbappe s-a săturat de PSG și vrea să plece în ianuarie

"Aș vrea doar să cer fiecărei persoane care ne ascultă să stea în fața unei oglinzi și să se întrebe: "Dacă șeful meu îmi face atâtea promisiuni, dar când mă prezint, realizez că totul e o înșelătorie, plec sau continui?". Între ceea ce i-au spus și ceea ce se întâmplă, nu e de mirare că Mbappe s-a săturat", a conchis Riolo, referindu-se la promisiunile pe care PSG i le-ar fi făcut jucătorului pentru a-și reînnoi contractul.
În plus față de toate informațiile apărute în presa din Franța, Marca a publicat faptul că jucătorul a rupt relația cu PSG și că ar fi cerut să fie transferat în ianuarie, de preferință la Real Madrid. Această posibilitate nu ar fi fost luată în calcul de PSG, care ar prefer să-l dea oricărui club din afara Spaniei, precum Liverpool.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo