Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vărul patronului de la PSG, convins că Messi va pleca la finalul sezonului: "Vă spun și echipa"

Nicu Savin

Publicat 11/01/2023 la 21:22 GMT+2

PSG i-a pregătit lui Lionel Messi un contract stelar pentru a continua și din sezonul viitor, dar starul argentinian nu s-a decis încă. Nasser Al-Attiyah, renumitul pilot de raliuri, care este văr primar cu emirul Qatarului, este convins că Messi nu va rămâne la Paris în sezonul viitor, ci va lua drumul Arabiei Saudite, așa cum a făcut-o și Cristiano Ronaldo.

Lionel Messi (Benfica-PSG)

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi se află în ultimele 6 luni de contract cu PSG, iar viitorul său este deocamdată incert. Parizienii i-au pregătit un contract stelar în speranța că va semna prelungirea, însă starul nu a oferit încă un răspuns, deși francezii scriu că este hotărât să accepte. Presa intenațională a scris în ultimele luni și despre o posibilă revenire a sa la Barcelona, dar acest deznodământ este puțin probabil, din cauza situației financiare precare a catalanilor.
O altă variantă ar fi ca Messi să ia drumul Golfului, așa cum a făcut Cristoano Ronaldo, care a semnat în această iarnă cu Al-Nassr. Ultimul nume de rezonanță care crede în acest scenariu este Nasser Al-Attiyah, celebrul pilot de raliuri, care este aproape de a câștiga pentru a 5-a oară în carieră Raliul Dakar.
Al-Attiyah este văr primar cu emirul Qatarului, cel care deține clubul PSG. În același timp, el este apropiat de Barcelona, fiind prieten foarte bun cu Xavi din perioada în care actualul manager al Barcelonei o antrena pe Al-Sadd, formație deținută de asemenea de familia sa.

Messi va ajunge la Al-Hilal, consideră Nasser Al-Attiyah

Într-un interviu acordat pentru Mundo Deportivo, Al-Attiyah a declarat că e convins că Messi nu va rămâne la PSG și nici nu va reveni la Barcelona, ci va merge în Arabia Saudită, la Al-Hilal.
"Lui Messi îi este greu să revină la Barcelona de la PSG. PSG are o economie foarte puternică, are un bilanţ bun şi un plan foarte clar. Din câte văd acum, după ce Al-Nassr l-a ademenit pe Cristiano Ronaldo cu o sumă nebună de bani, sunt sigur că Messi, în câteva luni, va ajunge la un club din Arabia Saudită. Veți vedea. Și vă pot spune și la ce echipă: sunt sigur că va ajunge la Al-Hilal.
Fotbalul este o afacere. Ăsta e sentimentul meu. Nu știu nimic altceva, dar Messi nu se va întoarce la Barça. Va merge în Arabia Saudită ca șiCristiano. Sunt foarte mulți bani acolo și jucătorii caută un contract mare.", a spus Al-Attiyah.
Cei de la Al-Nassr au emis un comunicat oficial în care au menționat că aducerea lui Cristiano Ronaldo nu are legătură cu eventuala candidatură a Arabiei Saudite la organizarea Campionatului Mondial din 2030. Totuși, Al-Attiyah consideră că saudiții vor să-și creeze o imangine impecabilă cu acest scop și de aceea vor investi sume colosale pentru a-l duce și pe Messi în țara din Golf.
"E important să foe aduse mari vedete pentru că Arabia Saudită vrea să găzduiască Cupa Mondială. Ați văzut în țara mea, Cupa Mondială din Qatar a fost incredibilă și acum toată lumea face eforturi pentru ca Arabia Saudită să găzduiască Cupa Mondială în 2030. Cred că au nevoie de nume mari în liga lor acum pentru a face oamenii să vină aici și pentru a îmbunătăți fotbalul, gândindu-se la Cupa Mondială.", a adăugat pilotul qatarez.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo