Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul lui Rareș Ilie a fost decis! Unde va juca fostul rapidist în următoarele luni

Bianca Dumitru

Publicat 31/01/2023 la 21:29 GMT+2

Rareș Ilie a ajuns la începutul acestui sezon în Franța, la Nice, dar nu a jucat decât în 8 meciuri. Deși s-a vorbit despre un posibil împrumut al românului, antrenorul francezilor a anunțat că nu vor mai pleca jucători din lotul său.

Rareș Ilie

Credit imagine: Twitter

Rareș Ilie a devenit în luna iulie 2022 jucătorul lui Nice, după ce francezii au ajuns la un acord cu cei de la Rapid pentru transferul său.
Din păcate, românul nu a impresionat și a fost folosit în doar 8 meciuri oficiale, dintre care patru în Ligue 1 și patru în Conference League, iar ultima sa apariție datează de la începutul lunii octombrie.
În ultimele săptămâni, presa internațională a vorbit despre un posibil împrumut al lui Rareș Ilie, dar se pare că fotbalistul de 19 ani va continua la Nice.
Antrenorul interimar al echipei, Didier Digard, a anunțat că în următoarea perioadă se așteaptă doar la sosirile unor jucători, dar că nu se va mai depărți de alți fotbaliști, totul fiind însă în mâinile directorului sportiv al clubului.
"Nu cred că vor mai pleca. Cred că vor mai fi transferuri, dar vedem ce oportunități sunt. Las asta în mâna directorului sportiv, pentru că noi avem un meci important de pregătit și suntem concentrați la el", a spus Digard, potrivit L’Equipe.
Citește și:

RAREȘ ILIE, SFĂTUIT SĂ REVINĂ LA RAPID

La începutul acestui an, Marcel Pușcaș a comentat situația fostului jucător de la Rapid, spunând că clubul giuleștean este singurul care a avut de câștigat de pe urma acestui transfer.
Președintele celor de la FC U Craiova consideră că, pentru fotbalist, cel mai bine ar fi să revină la Rapid pentru a juca mai mult.
"Rapid a câștigat 5 milioane de euro. Ce a câștigat Rareș Ilie că se duce la echipa a doua sau se uită la meciurile celor de la Nice? Nu e vorba de antrenor. S-ar putea ca nici atât să nu mai facă după schimbarea antrenorului.
Dacă nu joacă la 19 ani, o fi vreun câștig? Dacă îl dă împrumut, unde îl dă? În prima ligă franceză nu poate juca, cu părere de rău! Să dea Dumnezeu să mă înșel, dar nu cred că poate juca. Îl dă în liga a doua franceză.
De ce ar sta în liga a doua franceză când poate sta la Rapid? Poate merge în cupele europene, poate îl văd alte echipe și joacă. Dacă la 19 ani nu joci, când vrei să joci? Rapid a câștigat, clar, dar eu vorbesc din punctul de vedere al jucătorului", a declarat Marcel Pușcaș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo