Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Enrique, verdict clar în privința lui Mbappe! Anunțul făcut înainte de prima etapă din Ligue 1

Bianca Dumitru

Actualizat 11/08/2023 la 15:55 GMT+3

Viitorul lui Kylian Mbappe este în continuare incert, însă atacantul este din ce în ce mai mult asociat cu o mutare la Real Madrid încă din acest sezon. Luis Enrique a vorbit despre situația francezului, arătându-se optimist că șefii clubului vor ajunge la o înțelegere cu fotbalistul.

Luis Enrique, Mbappe

Credit imagine: Getty Images

PSG va debuta în acest weekend în noul sezon din Ligue 1, urmând a o întâlni, pe teren propriu, pe Lorient, sâmbătă, de la ora 22:00.
Înaintea partidei, Luis Enrique a susținut o conferință de presă în care a vorbit, printre altele, despre situația lui Kylian Mbappe, al cărui viitor este incert.
Antrenorul campioanei Franței s-a arătat optimist că șefii clubului vor reuși să ajungă la o înțelegere cu Mbappe, astfel încât fotbalistul să poată reveni în lotul său.
În plus, Luis Enrique a confirmat faptul că starul francez nu va juca la meciul cu Lorient și a amintit că nimeni nu este mai presus de club, dând de înțeles că oficialii PSG-ului nu vor da înapoi dacă Mbappe nu va da și el dovadă de înțelegere.
"Mbappe este o problemă pe care am mai întâlnit-o în trecut și în care s-a găsit o soluție între club și jucător. Asta mi-ar plăcea să se întâmple și acum. Filosofia PSG-ului este foarte clară: clubul este mai presus de orice și sunt de acord cu asta 100%", a declarat Luis Enrique, care a confirmat faptul că Mbappe nu va face parte din lotul său pentru meciul cu Lorient.
Citește și:

PSG VREA SĂ O DEA LA PACE CU MBAPPE

PSG și Kylian Mbappe sunt într-un conflict aprins, după ce jucătorul a refuzat să-și prelungească înțelegerea și a fost lăsat acasă pentru pregătirea de vară. Cele două părți urmează să aibă o ultimă întâlnire pentru a ajunge la un numitor comun.
După ce clubul a aplicat varianta dură cu atacantul, s-a trecut la sentimente mai bune, iar L’Equipe a publicat o parte din scrisoarea pe care campioana Franței i-a trimis-o lui Mbappe. PSG încearcă să-l înduplece pe jucător să accepte o eventuală plecare, în caz contrar echipa urmând a suferi enorm din punct de vedere financiar.
"Contractul tău include clauze speciale, pe care nimeni nu le-a mai obținut în fotbal. Vara viitoare am fi obligați să cedăm jucători, să revizuim politica de integrare a jucătorilor din academie în prima echipă și cel mai probabil să renunțăm la un număr mare de angajați. Va fi supus îndoielilor tot ce s-a construit la acest club", se arată în fragmentul publicat de jurnaliștii publicației L’Equipe.
Concret, în cazul în care Mbappe va fi pierdut gratis, PSG ar putea ajunge în situația disperată de a concedia oameni din interiorul clubului sau de a renunța la anumiți jucători.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo