Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, acuzat că i-a mințit pe francezi! Când s-ar fi decis de fapt să semneze cu Real Madrid

Bianca Dumitru

Actualizat 25/02/2024 la 18:59 GMT+2

Kylian Mbappe i-a anunțat recent pe cei de la PSG că va pleca în vară de la echipă, iar presa din Spania a scris că francezul ar fi semnat deja cu Real Madrid. Francezii au punctat acum că fotbalistul i-ar fi mințit pe jurnaliști când a fost întrebat în ianuarie despre viitorul său.

Kylian Mbappé à l'entraînement, le 2 janvier 2024.

Credit imagine: Getty Images

"Telenovela Mbappe" este din ce în ce mai aproape de a se încheia, după ce fotbalistul i-a anunțat pe cei de la PSG că nu va mai continua pe Parc des Princes începând cu sezonul viitor.
Ulterior, presa din Spania a scris că fotbalistul ar fi semnat deja un contract cu Real Madrid, astfel că el va fi, în proporție de 99,9%, din vară, noul jucător al lui Carlo Ancelotti.
În ianuarie, fotbalistul fusese întrebat despre viitorul său, spunându-le atunci jurnaliștilor că nu a luat încă o decizie. Cei de la L'Equipe au dezvăluit acum că Mbappe i-a mințit la începutul acestui an, pentru că se hotărâse deja să semneze cu "galacticii".
Conform sursei citate, starul lui PSG luase decizia de a pleca la finalul acestui sezon din Franța în decembrie 2023, chiar dacă aceasta le-a fost comunicată șefilor de pe Parc des Princes câteva săptămâni mai târziu.
Citește și:

REAL MADRID ÎI PREGĂTEȘTE UN BONUS URIAȘ LUI MBAPPE

Potrivit presei din Spania, "galacticii" vor investi în total 500 de milioane de euro în aducerea lui Mbappe, chiar dacă PSG nu va primi niciun euro din partea clubului blanco.
În această sumă sunt incluse salariile care îi vor fi plătite în cei 5 ani de contract, bonusurile de performanță și prima de instalare. Printre bonusuri se numără și unul pe care francezul ar urma să-l încaseze în cazul în care va câștiga Balonul de Aur în tricoul blanco.
Conform presei din Franța, suma este în valoare de 15 milioane de euro, de 15 ori mai mare decât cea pe care a primit-o Karim Benzema în 2022, atunci când și-a adjudecat mult râvnitul trofeu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo