Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG i-a propus unui argentinian să devină "noul Mbappe"! Fotbalistul a răspuns imediat

Bianca Dumitru

Publicat 16/02/2024 la 13:44 GMT+2

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid este tot mai aproape de a se realiza, francezul anunțându-i pe cei de la PSG că va pleca de la echipă în această vară. Parizienii îi caută un înlocuitor, iar unul dintre primii atacanți contactați a fost Lautaro Martinez, al cărui răspuns a venit imediat.

Julian Alvarez, Lautaro Martinez

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe va pleca în această vară de la PSG, din postura de jucător liber de contract, starul din Hexagon anunțând oficial clubul de pe Parc des Princes cu privire la decizia sa. Ulterior, jurnaliștii L'Equipe au scris că francezul va ajunge în sfârșit la Real Madrid, club care l-a curtat multă vreme.
După ce atacantul le-a spus șefilor că nu-și va prelungi contractul cu campioana din Ligue 1, oficialii parizienilor au început să-i caute un înlocuitor. În presă au fost deja prezentate mai multe nume de fotbaliști care i-ar interesa pe cei de la PSG.
Unul dintre aceștia este Lautaro Martinez, care este de mai mulți ani în vizorul francezilor. Conform jurnaliștilor de la Mundo Deportivo, care citează presa argentiniană, oficialii de pe Parc des Princes au trimis o ofertă foarte bună pe numele starului de la Inter.
Agentul lui Martinez, Alejandro Camano, i-ar fi transmis fotbalistului propunerea celor de la PSG, iar răspunsul argentinianului nu a întârziat. Deși francezii au vrut să-l transforme în "noul Mbappe", Lautaro a spus "nu", precizând clar că vrea să continue la Inter.
Atacantul de 26 de ani mai are contract cu italienii până în 2026, iar conform unor declarații făcute anterior, Martinez se gândește chiar să-și prelungească înțelegerea cu liderul din Serie A.
Citește și:

PSG, ALL-IN PENTRU TRANSFERUL LUI OSIMHEN

Jurnaliștii de la The Athletic au scris că Victor Osimhen este în fruntea listei de transferuri a celor de la PSG pentru vară. Prestigioasa publicație a notat că parizienii sunt dispuși să plătească peste 100 de milioane de euro pentru nigerianul care și-a prelungit contractul cu Napoli până în 2026.
Suma maximă a transferului ar putea fi 130 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere, dar PSG speră să-l poată transfera pe atacant pe ceva mai puțini bani. Interesant este că PSG își propune să aducă un atacant de clasă, dar nu unul de profilul lui Mbappe.
Osimhen este un 9 clasic, un jucător care dă randament în fața porții dacă e pus bine în valoare. Cel mai probabil, cei de la PSG sunt foarte mulțumiți de Bradley Barcola, care ar urma să devină titular de drept în flancul stâng al atacului. Banda dreaptă e asigurată de Dembele, iar Asensio poate juca aproape pe orice poziție din zona ofensivă.
De aceea, parizienii își doresc să aducă un golgheter "pur-sânge". Aproape sigur, dacă Osimhen va ajunge pe Parc de Princes, unul dintre Randal Kolo Muani și Goncalo Ramos vor fi scoși la vânzare, deoarece Luis Enrique nu va avea nevoie de 3 atacanți centrali. Rămân de văzut dacă aceștia vor și accepta să plece, având în vedere condițiile financiare stelare pe care le au la Paris.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo