Jurgen Klopp a trimis o echipă experimentală pe teren, dorind să aibă jucătorii proaspeţi pentru finala contra lui Flamengo. Iar acest lucru putea să îl coste, chiar dacă Keita a deschis scorul în minutul 12.
Fratele lui Funes Mori (fost la Everton), Rogelio, a egalat imediat, iar partida a devenit extrem de complicată pentru liderul neînvins din Premier League.
Mai mult, Monterrey a fost în multe momente echipa mai periculoasă, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Liverpool fiind Alisson, autorul a 7 parade.
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM 13 ORE
În ultima jumătate de oră, Klopp a forţat, trimiţându-i pe Mane, Alexander Arnold şi Firmino, iar valoarea superioară a Reginei Europei şi-a spus cuvântul, într-un final. În prelungiri (minutul 90+1), Firmino a marcat din centrarea perfectă, la colţul scurt, a lui Trent, ducând Liverpool în finală.

Klopp, extrem de nervos pe margine

Klopp a fost ca un leu în cuşcă pe margine, semn că îşi doreşte foarte mult trofeul, iar decizia de a trimite o echipă formată din puşti, aseară, în sferturile Cupei Ligii, cu Aston Villa, nu a fost neapărat un răspuns către diriguitorii fotbalului englez, care nu au găsit o altă dată disponibilă. Astfel, în minutul 77, Klopp a văzut galben de la arbitrul Tobar Vargas. Mai întâi, tehnicianul german a avut un schimb de replici cu omologul de pe banca lui Monterrey, apoi a părăsit pentru câteva secunde spaţiul tehnic.
Echipa trimisă de Klopp în teren în semifinala Campionatului Mondial al Cluburilor
Alisson - Milner, Henderson, Gomez, Robertson - Keita, Lallana, Shaqiri - Salah, Origi - Oxlade-Chamberlain
În ultimul act, Liverpool va da piept cu Flamengo, formaţie care a trecut în penultimul act de Al Hilal, formaţia lui Lucescu Jr, cu 3-1. Va fi o reeditare a finalei Cupei Intercontinentale din 1981. Atunci brazilienii s-au impus cu 3-0. Finala Campionatului Mondial al Cluburilor va avea loc sâmbătă, de la 19:30.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 15 ORE
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
IERI LA 10:03