Ianis Hagi a fost cumpărat definitiv de Glasgow Rangers, în vară și se părea că va avea o carieră strălugită pe Ibrox. Scoţienii au activat clauza de 5 milioane de euro pusă de Genk, după ce fotbalistul jucase sub formă de împrumut timp de jumătate de an. După o lungă perioadă în care au analizat dacă transferul lui Hagi Jr. merită, scoțienii de la Rangers au luat decizia de a-l aduce definitiv pe Ianis pe Ibrox Stadium, în iunie. El a semnat un contract valabil 5 sezoane cu vicecampioana Scoției și părea pregătit să le demonstreze tuturor că îi poate călca pe urme celebrului său tată.
Doar că în această toamnă Ianis a fost o dezamăgire, iar în acest moment își găsește doar conjunctural locul în primul "11" al lui Stevie G. Aseară, românul a fost titular și chiar a marcat, în Europa League, dar fostul mijlocaș al lui Liverpool l-a folosit tocmai pentru că partida nu mai avea vreo miză, scoțienii fiind deja calificați.

Ianis Hagi vrea să joace, Istanbul Bașakșehir pare o variantă ideală

Scottish Premier League
Ianis Hagi, tot mai aproape de a deveni cel mai scump jucător vândut vreodată de Rangers
ACUM 18 ORE
Internaționalul nostru e dezamăgit că a fost titular în doar 8 meciuri din cele 16 din campionat și în doar în 3 dintre acestea nu a fost schimbat. Ultima perioadă a fost cu adevărat grea, Hagi Jr. fiind "uitat" pe bancă de Steven Gerrard în 5 din ultimele 13 partide în toate competițiile.
Mai degrabă variantă pentru finalurile de meci, românul vrea să plece, anunță Hurriyet, turcii explicând că Istanbul Bașakșehir e dispusă să îi facă o ofertă lui Rangers. Născut la Istanbul, Ianis pare că a înțeles că nivelul pe care îl are nu îl recomandă pentru Vestul Europei și nu exclude această variantă. Poate lua exemplul tatălui său care și-a relansat cariera la Galatasaray, transformând total, prin prestațiile sale fantastice, fotbalul din Turcia.
Dacă Rangers va primi o sumă apropiată de cea investită pentru achiziționarea definitivă a lui Ianis Hagi, oficialii îl vor lăsa să plece imediat. Randamentul său a fost mult sub așteptări în această primă parte a sezonului. Dacă în primăvară Hagi Jr a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat, odată transferul definitiv realizat el nu s-a mai remarcat. A reușit un gol în campionat, la început de stagiune, pentru ca acum să fie rezervă de lux. Un statut pe care nu îl agreează, dorindu-și să evolueze constant la o echipă, astfel încât să devină un fotbalist important.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, unul dintre cei mai buni jucători de la Rangers în remiza cu Hearts! Ce note a primit
16/10/2021 LA 20:48
Premier League
Pe cine vor alege șeicii de la Newcastle în locul lui Bruce? Lista impresionantă a candidaților
12/10/2021 LA 05:57