Achraf Hakimi a fost un jucător exponenţial în echipa lui Inter de anul trecut, care a câştigat primul campionat după o pauză de 11 ani, sub comanda lui Antonio Conte.
În contextul problemelor financiare ale clubului de pe Giuseppe Meazza, apărătorul a fost vândut la PSG pentru 60 de milioane de euro. O sumă enormă pentru un fundaș, dar care se justifică având în vedere valoarea lui Hakimi, dar și faptul că acesta are doar 23 de ani.
Din păcate pentru clubul din capitala Franței, jucătorul nu s-a acomodat la PSG, deși e titular indiscutabil în echipa lui Pochettino. Dincolo de viața din Paris, care nu e pe placul fotbalistului, acesta simte și că echipa nu are șanse la UCL, marele său vis. Ca atare, El Nacional anunță că Hakimi i-a transmis impresarului său să facă tot ce e omenește posibil pentru a-l duce înapoi la Real Madrid.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
Florentino Perez îl mai dorește de la PSG și pe Mbappe, dar pentru francez nu va trebui să scoată vreun ban din conturi, acesta urmând să ajungă pe Bernabeu din postura de jucător liber de contract. Din câte se pare oficialii lui Real sunt extrem de deschiși să îl "recupereze" pe Hakimi, în contextul în care banda dreaptă a apărării e un punct nevralgic. Carvajal se accidentează des, astfel că marocanul, un jucător de doar 23 de ani, ar fi o variantă excelentă pe termen lung.

Conte a confirmat că Hakimi visează la Real Madrid

Visul fundaşului de 23 de ani este să revină la Real Madrid, acolo unde a jucat la juniori, susţinea Conte încă din vară. Cariera lui Hakimi a fost pe o pantă ascendentă din momentul plecării de la Real Madrid, unde a bifat doar 9 meciuri la echipa mare.
Fotbalistul a fost împrumutat la Borussia Dortmund timp de două sezoane, între 2018 şi 2020, iar apoi a fost transferat definitiv de Inter, alături de care a reuşit să câştige şi campionatul după o pauză de 11 ani. Ulterior, a fost transferat de PSG pentru 60 de milioane de euro.
Chiar dacă a jucat puțin pentru Real Madrid, Conte a dezvăluit că jucătorul îşi doreşte foarte mult să revină în Spania.
"Visul lui e să joace din nou la Real Madrid ca un jucător indispensabil", spunea actualul tehnician al lui Tottenham în vară, după ce a plecat de pe Giuseppe Meazza.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09