Ultima oară la Den Haag, reputatul tehnician englez e în faţa provocării carierei. El a acceptat să facă parte din stafful administrativ al lui CSKA Sofia, urmând a colabora cu antrenorul Bruno Akrapovic în pregătirea partidelor, dar sarcinile lui au în vedere şi implementarea de metode occidentale în toate sectoarele clubului.
Informaţia a fost confirmată de clubul din capitala Bulgariei, Pardew urmând "a intra în pâine de azi". La venirea englezului la Sofia a contribuit, se pare, Hristo Stoichkov. Fostul mare internaţional bulgar este unul dintre acţionarii clubului, având 20% din acţiuni.
"Specialistul Alan Pardew face de azi parte din marea familie a lui CSKA Sofia. El va ocupa poziţia de director tehnic şi ne va ajuta enorm cu experienţa sa. Nu doar din punct de vedere al consilierii staffului tehnic, dar şi al dezvoltării clubului, la fiecare nivel în parte. De la transferuri, la dezvoltarea sectorului de copii şi juniori şi formarea unei organigrame a clubului ca în Vest. Contractul a fost semnat, iar tehnicianul de 59 de ani va începe să ne ajute imediat. Bine ai venit în marea noastră familie, Mister Alan Pardew", se arată în comunicatul lui CSKA Sofia.
Fotbal
Cum a dat-o în bară înlocuitorul lui Luis Suarez la Liverpool. Detaliile pe care nimeni nu le știa
05/05/2021 LA 05:02

Pardew, cel mai bun antrenor din Premier League în sezonul 2011-2012

Pardew a antrenat ultima oară în Premier League în 2018, dar a fost demis de WBA după doar 5 luni, perioadă în care echipa adunase doar trei victorii. În cele din urma West Bromwich a retrogradat, la finalul acelui sezon.
Jucător modest, Pardew şi-a început cariera de antrenor în 1998, la Reading. Primul contact cu fotbalul mare l-a avut în 2003, când West Ham a avut încredere să îl numească principal, în ciuda experienţei limitate. S-a descurcat excelent la cârma "ciocănarilor", apoi a condus, pe rând, Charlton, Southampton, Newcastle, Crystal Palace şi WBA.
Cel mai bun sezon al carierei - una în care s-a luptat în general pentru salvarea echipelor de la retrogradare - l-a avut în 2011-2012. Atunci, a fost desemnat antrenorul anului în Premier League, după ce Newcastle a terminat pe un incredibil loc 5, după City, United, Arsenal şi Tottenham.
CSKA Sofia e pe ultimul loc în Europa League, în grupa CFR-ului, cu un singur punct acumulat după 3 etape. Clujenii s-au impus la Sofia cu 2-0 şi aşteaptă vizita bulgarilor săptămâna viitoare, după duelul cu Roma.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
ACUM 14 MINUTE
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM O ORĂ