Lovitură pentru "galactici", după ce fundaşul central campion mondial a ieşit accidentat la pauza ultimei partide de campionat. S-a sperat că e vorba de o accidentare superficială, dar testele efectuate azi au arătat o leziune musculară. Real a confirmat că fundaşul nu va fi apt pentru returul de miercuri, de pe Stamford Bridge, iar presa spaniolă vorbeşte de o perioadă de absenţă de 10 zile - două săptămâni.

Carvajal, şi el out cu Chelsea. Revine Sergio Ramos

Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
ACUM 12 ORE
La Londra nu va evolua aproape sigur nici Dani Carvajal. Acesta a suferit în duelul cu Chelsea, de la Madrid, apoi s-a accidentat la un antrenament. Fundaşul dreapta a avut mare ghinion în acest sezon, lipsind o mare parte a stagiunii.
În schimb, Sergio Ramos s-a antrenat normal în ultimele zile, astfel că e de aşteptat ca acesta să îşi conducă echipa din teren în duelul cu formaţia lui Tuchel. Cum Militao a jucat din ce în ce mai bine în ultimul timp, un cuplu de fundaşi centrali format din căpitan şi brazilian ar trebui să îl facă uitat pe Varane.
Real aşteaptă şi ultimul rezultat la testul de COVID-19 efectuat de Fede Valverde, dar mijlocaşul central nu e o pierdere atât de mare în contextul în care nu va juca. Zidane va miza pe clasicul 4-3-3, cu Modric, Casemiro şi Kroos la mijloc.
După semifinala cu Chelsea, din Liga Campionilor, pentru Real urmează o etapă decisivă în La Liga, gruparea blanco jucând contra Sevillei, şi ea cu ambiţii la titlu. Runda va fi una care poate cristaliza bătălia incredibilă din La Liga, în contextul în care Barcelona joacă pe teren propriu cu liderul Atletico Madrid.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
ACUM 19 ORE
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
IERI LA 17:24