Atacantul în vârstă de 26 de ani al lui Inter, Romelu Lukaku, a mărturisit într-un interviu acordat din carantină că experiența din autoizolare l-a făcut să aprecieze mult mai mult aspectele vieții pe care le avea înainte de a trăi coșmarul creat de pandemia de coronavirus, belgianul precizând că nu poate nici măcar să-și vadă familia pentru că nu poate părăsi apartamentul în care se află.
Într-un interviu acordat fostului mare fotbalist Ian Wright, Lukaku a vorbit despre ce experimentează în perioadă în carantină: “Aproape că mi-am pierdut capul joi. Nu pot ieși, nu mă pot antrena! Sunt închis de nouă zile. Toți jucătorii stau în centrul orașului Milano, în apartamente. Am fost întrebați dacă vrem o bicicletă statică sau o bandă de alergare. Toți am vrut asta! După două ore au fost aici, acasă, la mine”.
Belgianul, al treilea marcator din Serie A, cu 17 reușite, spune că de abia așteaptă să revină la antrenamente: “Mi-e dor de viața normală. E rău, nu poți să ai contact cu nimeni. Mi-e dor de antrenament, mi-e dor să joc în fața fanilor. Acum începi să apreciezi ceea ce ai, iar eu sunt norocos. Eu și fratele meu am împiedicat-o pe mama să plece, iar kinetoterapeutul este aici cu mine. Clubul ne aduce mâncare zilnic, ca să ne păstrăm dieta”.
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06
The Emirates FA Cup
Chelsea, calificare la pas în 16-imile FA Cup! Newcastle, eliminată de o echipă din Liga a 3-a
08/01/2022 LA 19:44