Fotbal

Marco Sportiello, primul jucător al echipei Atalanta depistat pozitiv cu COVID-19

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Marco Sportiello

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
25/03/2020 la 09:03

Portarul Marco Sportiello, în vârstă de 27 de ani, a devenit primul jucător al echipei Atalanta testat pozitiv cu Sars-CoV-2.

Portarul Marco Sportiello a fost depistat pozitiv cu coronavirus marți. Într-un comunicat emis de Atalanta se menționează faptul că jucătorul este asimptomatic şi a devenit al 16-lea fotbalist din Seria A testat pozitiv. Atalanta este localizată în Bergamo, epicentrul focarului de coronavirus din Italia.

Sportiello este de obicei rezervă la Atalanta (titular e Pierluigi Gollini), însă pe data de 10 martie a fost pe teren la meciul cu Valencia, din deplasare, din manşa a doua a optimilor de finală ale Champions League, câştigat de formaţia din Bergamo, cu scorul de 4-3. După acea partidă, Valencia a anunţat că o treime din lot şi din personalul clubului a fost infestată cu coronavirus.

Serie A

Inter a învins la Atalanta și a terminat Serie A la un punct de Juve. Bianconerii, bătuți de Roma

IERI LA 21:44

Alte cazuri de teste pozitive la coronavirus în Serie A sunt argentinianul Paulo Dybala, francezul Blaise Matuidi şi italianul Daniele Rugani, toţi de la Juventus, italienii Manolo Gabbiadini, Antonino La Gumina, norvegianul Morten Thornsby, suedezul Albin Ekdal şi gambianul Omar Colley, de la Sampdoria, argentinianul German Pezzella, croatul Dusan Vlahovic şi italianul Patrick Cutrone, de la Fiorentina, şi Mattia Zaccagni, de la Brescia.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Serie A

Atalanta - Brescia 6-2. Formația din Bergamo a urcat pe locul în Serie A, după un scor de tenis

14/07/2020 LA 22:54
Champions League

O echipă care n-a cucerit vreodată trofeul UEFA Champions League va disputa finala de la Lisabona

10/07/2020 LA 14:21
Subiecte asemănătoare
FotbalAtalantaMarco Sportiello
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol