Portarul Marco Sportiello a fost depistat pozitiv cu coronavirus marți. Într-un comunicat emis de Atalanta se menționează faptul că jucătorul este asimptomatic şi a devenit al 16-lea fotbalist din Seria A testat pozitiv. Atalanta este localizată în Bergamo, epicentrul focarului de coronavirus din Italia.
Sportiello este de obicei rezervă la Atalanta (titular e Pierluigi Gollini), însă pe data de 10 martie a fost pe teren la meciul cu Valencia, din deplasare, din manşa a doua a optimilor de finală ale Champions League, câştigat de formaţia din Bergamo, cu scorul de 4-3. După acea partidă, Valencia a anunţat că o treime din lot şi din personalul clubului a fost infestată cu coronavirus.
Serie A
Inter rămâne la două puncte de AC Milan înainte de ultima etapă din Serie A! Cagliari, învinsă ușor
ACUM 17 ORE
Alte cazuri de teste pozitive la coronavirus în Serie A sunt argentinianul Paulo Dybala, francezul Blaise Matuidi şi italianul Daniele Rugani, toţi de la Juventus, italienii Manolo Gabbiadini, Antonino La Gumina, norvegianul Morten Thornsby, suedezul Albin Ekdal şi gambianul Omar Colley, de la Sampdoria, argentinianul German Pezzella, croatul Dusan Vlahovic şi italianul Patrick Cutrone, de la Fiorentina, şi Mattia Zaccagni, de la Brescia.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Mihăilă, adio Atalanta! Anunțul făcut de italieni
20/04/2022 LA 07:25
Fotbal
Bicfalvi a înscris în campionatul Rusiei, în remiza cu TSKA Moscova! Mihăilă, doar rezervă în Italia
03/04/2022 LA 16:29