Articol scris de Romeo Ene
Şumudică este liber de contract din luna februarie, atunci când a plecat de la Rizespor. Anunțat drept viitorul antrenor de la FCSB, Marius Șumudică s-a răzgândit și a refuzat propunerea primită. El spune că a luat această decizie deoarece au apărut deja neînțelegeri cu conducerea echipei în legătură cu staff-ul său.

Șumudică revine pe banca unei echipe

Romanian Liga I
Balaj a explicat scandările oribile de la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cum l-a apărat pe Petrescu
ACUM 9 ORE
Tehnicianul a afirmat faptul că într-o lună va reveni pe banca unei echipe: "Există posibilitatea să închei negocierile diseară. Într-o lună, o lună și ceva, sper să fiu pe teren cu cronometrul în mână, cu fluierul în gură. Nu-mi doresc în România, vreau o echipă să mă bat la trofee. Condițiile pe care le doresc sunt mult peste cele din fotbalul românesc. Îmi doresc să mă simt antrenor, pe unde am fost, nu mi-a lipsit nimic de la alimentație la echipament. Partea financiară este mult superioară, indiferent unde am fost sunt respectat, sunt oprit de oameni să facă foto cu mine. Oferta e din Arabia Saudită", a precizat Șumudică, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.
De altfel, numele lui Şumudică fusese asociat în această perioadă cu postul de antrenor al lui FCSB, însă acesta a refuzat, în cele din urmă, oferta primită: "Eu sunt liniștit, am decis să nu fac acest pas. Sunt un antrenor liber în continuare și episodul FCSB pentru mine a luat sfârșit, deci nu există nicio variantă ca eu să antrenez această echipă. Am avut o discuție bărbătească în care ne-am spus ce aveam de spus și într-un final, datorită unor neconcordanțe, legate și de staff și alte probleme, am decis să nu colaborăm și e cel mai bine atât pentru mine.", spunea Şumudică la Digi Sport.
Europa League
Ianis Hagi a recunoscut că e frustrat că nu poate juca în finala Europa League! Mesajul românului
ACUM 10 ORE
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
ACUM 10 ORE