Așa cum Eurosport te-a anunțat încă de aici, șansele ca Șumudică să fi venit la FCSB erau minime, dar ultimul anunț al tehnicianului a încheiat telenovela pornită aseară. Anunțat drept viitorul antrenor de la FCSB, Marius Șumudică s-a răzgândit și a refuzat propunerea primită. El spune că a luat această deiczie deoarece au apărut deja neînțelegeri cu latifundiarul din Pipera în legătură cu staff-ul său.
"Eu sunt liniștit, am decis să nu fac acest pas. Sunt un antrenor liber în continuare și episodul FCSB pentru mine a luat sfârșit, deci nu există nicio variantă ca eu să antrenez această echipă. Am avut o discuție bărbătească în care ne-am spus ce aveam de spus și într-un final, datorită unor neconcordanțe, legate și de staff și alte probleme, am decis să nu colaborăm și e cel mai bine atât pentru mine.

Marius Șumudică a refuzat să antreneze FCSB

Fotbal
Marius Șumudică, prezentat oficial la Al Shabab! Mesajul clubului din Arabia Saudită
25/03/2022 LA 12:29
Din punct de vedere a ceea ce spune sufletul și inima, aveam îndoieli. Profesional, mi-aș fi dorit să lucrez și să fac performanță la un club care îți oferă condițiile, dar sufletește n-am putut să fac pasul", a spus Șumudică la Digi Sport. Deși înțelegerea părea că prinde tot mai mult contur, Marius Șumudică și-a dat seama că nu va avea un parcurs foarte lung la vicecampioana României.
După refuzul lui Șumudică, favorit să preia postul de antrenor principal este Adrian Mutu, actualul selecționer al naționalei de tineret. Pe lista conducerii FCSB-ului este și Dorin Goian. Cel mai important atu al lui Goian e reprezentat de faptul că acesta are girul lui Olăroiu, un om foarte apropiat de cei din conducerea FCSB. Tehnicianul garantează că acesta e un tip serios, dedicat, cu mari perspective să devină un antrenor important în fotbalul românesc.
Romanian Liga I
Marius Șumudică, dezamăgit după ce Adrian Mutu a semnat cu Rapid! "Așa e în viață"
02/03/2022 LA 17:56
Turkish Süper Lig
"Vor să renunțe la amândoi!" Șumudică a dezvăluit care este situația lui Moruțan și Cicâldău
24/02/2022 LA 07:44