Așa cum Eurosport te-a anunțat încă de aici, șansele ca Șumudică să fi venit la FCSB erau minime, dar ultimul anunț al tehnicianului a încheiat telenovela pornită aseară. Anunțat drept viitorul antrenor de la FCSB, Marius Șumudică s-a răzgândit și a refuzat propunerea primită. El spune că a luat această deiczie deoarece au apărut deja neînțelegeri cu latifundiarul din Pipera în legătură cu staff-ul său.
"Eu sunt liniștit, am decis să nu fac acest pas. Sunt un antrenor liber în continuare și episodul FCSB pentru mine a luat sfârșit, deci nu există nicio variantă ca eu să antrenez această echipă. Am avut o discuție bărbătească în care ne-am spus ce aveam de spus și într-un final, datorită unor neconcordanțe, legate și de staff și alte probleme, am decis să nu colaborăm și e cel mai bine atât pentru mine.

Marius Șumudică a refuzat să antreneze FCSB

Romanian Liga I
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM 16 ORE
Din punct de vedere a ceea ce spune sufletul și inima, aveam îndoieli. Profesional, mi-aș fi dorit să lucrez și să fac performanță la un club care îți oferă condițiile, dar sufletește n-am putut să fac pasul", a spus Șumudică la Digi Sport. Deși înțelegerea părea că prinde tot mai mult contur, Marius Șumudică și-a dat seama că nu va avea un parcurs foarte lung la vicecampioana României.
După refuzul lui Șumudică, favorit să preia postul de antrenor principal este Adrian Mutu, actualul selecționer al naționalei de tineret. Pe lista conducerii FCSB-ului este și Dorin Goian. Cel mai important atu al lui Goian e reprezentat de faptul că acesta are girul lui Olăroiu, un om foarte apropiat de cei din conducerea FCSB. Tehnicianul garantează că acesta e un tip serios, dedicat, cu mari perspective să devină un antrenor important în fotbalul românesc.
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
17/09/2021 LA 04:20
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit de lotul CFR-ului! Ce a declarat înainte de reluarea Ligii 1
06/09/2021 LA 19:36