Toni Petrea a refuzat să mai continue la FCSB, conștient probabil că proiectul oficialilor din Berceni e unul care nu vizează performanța, ci doar câștigurile materiale. Imediat, oficialii formației care a terminat pe 2 sezonul din Liga 1 au anunțat că au bătut palma cu Marius Șumudică, un tehnician cu nume, dar cu un trecut în care a fost mereu acid la adresa roș-albaștrilor.
Fanii vicecampioanei au contestat imediat "numirea", dar în fapt totul pare a fi doar "praf în ochi", pe ideea că cei din boardul FCSB au încercat să aducă un tehnician cu nume. Șumi nu a dat un răspuns afirmativ și, foarte probabil, nici nu va face acest lucru.

Dorin Goian, variantă pentru FCSB

Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
Sunt șanse mici ca în locul lui Toni Petrea să vină un tehnician cu experiență care să aibă mână liberă. Istoria o demonstrează: Constantin Gâlcă, Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Mihai Teja, Bogdan Andone, Vergil Andronache, Bogdan Vintilă și Toni Petrea au fost ultimii tehnicieni care au pregătit echipa din Berceni. Toți antrenori fără experiență, mulți dintre ei dispuși să accepte imixtiuni din lojă.
Din câte se pare, tot pe mâna unui antrenor tânăr și fără experiență se va merge, dacă Șumudică refuză banca tehnică. Sport.ro anunța acum câteva săptămâni că Dorin Goian e propunerea lui Olăroiu pentru oficialii FCSB.
Fostul mare fundaș central a evoluat 5 ani la actuala vicecampioană, cucerind două titluri. El a obținut licența Pro în ianuarie, făcând parte din același "lot" cu Adrian Mutu și Mirel Rădoi.
El nu s-ar afla la prima experiență ca antrenor, conducându-le în ultimii trei ani pe Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava. "Goe" ar fi astfel al treilea "UEFAfantastic" (jucător care a făcut parte din celebra echipă din 2006, care a fost la câteva secunde de finala UEFA) care ajunge la cârma roș-albaștrilor, după Rădoi și Dică.
Cel mai important atu al lui Goian e reprezentat de faptul că acesta are girul lui Olăroiu, un om foarte apropiat de cei din conducerea FCSB. Tehnicianul garantează că acesta e un tip serios, dedicat, cu mari perspective să devină un antrenor important în fotbalul românesc. Extrem de echilibrat, fostul apărător are extrem de multe calități, discursul său fiind mereu unul excelent, dar are același handicap ca foștii antrenori de la FCSB: îi lipsește experiența la nivel înalt.
Orice antrenor şi-ar dori, la un moment dat, să antreneze FCSB | Dorin Goian, în aprilie
În măsura în care varianta Goian va cădea, Mihai Pintilii ar putea fi și el o variantă. Deja secund în lotul lui Petrea, acesta se bucură de respectul jucătorilor, dar nu are licența Pro. Ca atare, FCSB ar trebui să numească în acte pe altcineva principal, care să aibă o funcție doar decorativă.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Fotbal
Răsturnare de situație la națională! Ce decizie ar putea lua FRF dacă Boloni nu dă un răspuns curând
11/01/2022 LA 09:26