Articol scris de Romeo Ene
Maxim este unul de oamenii de bază de la Gaziantep, fosta echipă a lui Şumudică. Românul are 11 goluri şi un assist în acest sezon şi se pare că a atras atenţia cluburilor importante din Turcia. El se află la cel mai bun sezon din carieră și pare că și-a găsit în sfârșit echilibrul.

Șumudică, în presa din Turcia: "Echipele mari îl vor pe Maxim"

Fotbal
Rezumatul meciului Newcastle – Tottenham, încheiat cu victoria lui Spurs, 3-2
ACUM 19 MINUTE
Marius Şumudică nu s-a despărţit în cele mai bune condiţii de Gaziantep, asta deşi reuşise la un moment dat să ducă echipa pe podium. După experienţa eşuată de la Rizespor, antrenorul român a vorbit despre Alex Maxim, având numai cuvinte de laudă despre fostul jucător al lui Stuttgart şi Mainz.
"Maxim este un jucător de care s-au interesat echipele mari din Turcia. Şi-a îmbunătăţit foarte mult jocul cu mine antrenor, este un adevărat lider de echipă. Am avut impresia că este un băiat introvertit la început, însă m-am înşelat. Am reuşit să-l aduc la potenţial maxim. Besiktas şi Galatasaray se interesează de el, sunt mândru că am lucrat cu Maxim şi că am lăsat o amprentă pe cariera sa.'', a declarat Şumudică pentru milliyet.com.tr.
Contractul lui Maxim cu Gaziantep FK expiră în iunie 2022. De-a lungul carierei, Maxim a evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu, Stuttgart şi Mainz, înainte de a ajunge la Gaziantep în sezonul 2019-2020.
Premier League
Kane, dat uitării de Manchester City! Pentru ce fotbalist vrea Guardiola să spargă banca pe Etihad
ACUM 34 MINUTE
Serie A
"Nu e un mediu propice!" Noi detalii despre refuzul lui Drăgușin de a veni la naționala U21
ACUM 39 MINUTE