Se întâmpla în 2007, la finalul unui derby dintre FCSB și Dinamo. Acel derby disputat în seara de Paște, în care "câinii" conduși de Mircea Rednic s-au impus cu 4-2 în Ghencea.
A fost prima victorie a lui Dinamo pe Ghencea după 18 ani, iar la finalul sezonului respectiv trupa din "Ștefan cel Mare" a cucerit și ultimul titlu de campioană.
Dinamo s-a distrat cu FCSB în prima repriză, iar la pauză tabela din Ghencea indica scorul de 3-0 pentru formația lui Mircea Rednic.
Cupa Mondială FIFA
Messi, discurs entuziasmant, după ce a strălucit cu Mexic: "Știam că azi trebuie să câștigăm"
ACUM O ORĂ
"Roș-albaștrii", pregătiți de Cosmin Olăroiu, au redus din diferență la începutul părții secunde, apoi a urma o greașeală mare a lui Mirel Rădoi, de care Dănciulescu a profitat și a dus scorul la 4-1. Thereau a stabilit scorul final în prelungirile partidei.

Meciul la finalul căruia Mirel Rădoi a început să plângă de nervi: "M-am dus la baie să nu mă vadă colegii"

Rădoi și-a amintit de acel meci de coșmar pentru FCSB, în fața marii rivale, și a mărturisit că la final a început să plângă de nervi. Extrem de sincer, selecționerul a recunoscut că este un tip emotiv, care pune multă emoție în tot ceea ce faci, iar asta se vedea în special la intonarea imnului României, pe vremea când era jucător:
"Emoţia imnului te introduce într-o altă stare, te gândeşti doar la versuri şi la felul cum te face să te simţi. Şi acum, pe bancă, îl cânt în gând. Încerc să las jucătorii să cânte.
Nu ştiu dacă pot să număr de câte ori am plâns pentru România. Îmi vin în minte încă de la 16 ani calificări pierdute. Nu ştiu dacă pot să le număr. Îmi vin primele calificări, de la Plopeni, cu naţionala de juniori. Au fost două şi la ambele am plâns. Apoi meciurile de calificări la Euro sau Mondial, meciul cu Norvegia, meciul cu Danemarca. Sunt multe meciuri unde am plâns, dar am făcut-o de ciudă.
Şi pentru Steaua am făcut-o. Meciuri de campionat, când am pierdut campionatul. A fost un meci unde chiar am greşit, cu Dinamo, în Ghencea, 4-2, de Paşti, când să nu mă vadă colegii, m-am dus în baie şi am plâns de nervi.
Eram un tip emotiv, trăiam cu pasiune momentele. După meci, mă descărcam oarecum. Difereau momentele, aruncam cu ghetele, plângeam sau loveam câte un geam, câte un televizor din vestiar. A doua zi veneam cu altul nou. Nu mă văd plângând în cariera de antrenor după un eşec sportiv", a spus Mirel Rădoi, pentru ProTV.
Cupa Mondială FIFA
Presa din Argentina e la picioarele lui Messi, după victoria cu Mexic: "A frecat lampa sa magică"
ACUM 2 ORE
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
ACUM 2 ORE