Atacantul român a fost schimbat în minutul 10 al meciului disputat împotriva formației pregătite de Marius Șumudică. Internaționalul de 26 de ani a acuzat o durere la în zona genunchiului și a fost înlocuit de Ryan Babel. Mai târziu, Andone a aflat și diagnosticul care îl va ține departe de teren timp de două luni și jumătate: leziune parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept.
Andone va rata astfel ultimele două meciuri ale naționalei din preliminariile EURO 2020, împotriva Suediei și Spaniei. Atacantul lui Galatasaray a ținut să le transmită un mesaj special fanilor turci după aflarea perioadei de recuperare:
"Salutare, fani ai lui Galatasaray! Îmi pare foarte rău pentru situația în care mă aflu acum. Mi-am dorit enorm să dau totul pe teren pentru aceast club uriaș, dar uneori se mai întâmplă și astfel de lucruri pe care nu le putem controla. Voi da totul pentru o recuperare bună și voi încerca să revin în cea mai bună formă cât mai rapid. Nu mi-am terminat treaba aici, ce e mai bun urmează să vină", a scris Florin Andone pe contul său de Instagram.
Liga
Un jucător de la Barcelona îi ia locul lui Florin Andone la Cadiz! La cine renunță Xavi
24/12/2021 LA 16:49
În actuala campanie de calificare pentru EURO 2020, Florin Andone a fost folosit în patru jocuri şi a înscris un gol, contra Spaniei, la Bucureşti (1-2). Andone a reușit două goluri și în tricoul lui Galatasaray, ambele în confruntarea câștigată în fața lui Sivasspor (3-2).
Liga
Florin Andone, OUT de la Cadiz! Anunțul oficial al spaniolilor și unde poate ajunge fotbalistul
23/12/2021 LA 08:32
Liga
Florin Andone, OUT din lotul lui Cadiz! Antrenorul Alvaro Cervera, furios pe internaționalul român
03/10/2021 LA 10:56