Atacantul român a fost schimbat în minutul 10 al meciului disputat împotriva formației pregătite de Marius Șumudică. Internaționalul de 26 de ani a acuzat o durere la în zona genunchiului și a fost înlocuit de Ryan Babel. Mai târziu, Andone a aflat și diagnosticul care îl va ține departe de teren timp de două luni și jumătate: leziune parțială a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept.
Andone va rata astfel ultimele două meciuri ale naționalei din preliminariile EURO 2020, împotriva Suediei și Spaniei. Atacantul lui Galatasaray a ținut să le transmită un mesaj special fanilor turci după aflarea perioadei de recuperare:
"Salutare, fani ai lui Galatasaray! Îmi pare foarte rău pentru situația în care mă aflu acum. Mi-am dorit enorm să dau totul pe teren pentru aceast club uriaș, dar uneori se mai întâmplă și astfel de lucruri pe care nu le putem controla. Voi da totul pentru o recuperare bună și voi încerca să revin în cea mai bună formă cât mai rapid. Nu mi-am terminat treaba aici, ce e mai bun urmează să vină", a scris Florin Andone pe contul său de Instagram.
Premier League
Florin Andone are ofertă pentru întoarcerea în Spania, dar Brighton l-a inclus în lotul de campionat
14/08/2021 LA 05:24
În actuala campanie de calificare pentru EURO 2020, Florin Andone a fost folosit în patru jocuri şi a înscris un gol, contra Spaniei, la Bucureşti (1-2). Andone a reușit două goluri și în tricoul lui Galatasaray, ambele în confruntarea câștigată în fața lui Sivasspor (3-2).
Liga
Florin Andone se întoarce în Spania! Ofertă din La Liga pentru atacantul român
19/06/2021 LA 05:54
Premier League
Florin Andone se întoarce în Anglia! Galatasaray a decis să nu-l cumpere în vara viitoare
30/03/2020 LA 10:59