Starul Barcelonei e în negocieri cu trupa de pe Camp Nou pentru prelungirea contractului, însă în interviul acordat în această săptămână celor de la Ole, Messi a vorbit despre lucruri generale și nu a făcut dezvăluiri despre viitorul său.
Totuși, el a vorbit despre multe lucruri interesante, printre care și schimbul de tricouri de la finalurile meciurilor. Argentinianul are o colecție impresionantă de tricouri, după o carieră fabuloasă, dar în ea nu se regăsesc cele ale lui Ronaldo și Roberto Carlos, fotbaliști care au scris istorie în tricoul Braziliei.
"Regret că nu am cerut tricouri de la jucătorii pe care i-am întâlnit când eram mai tânăr. Mă refer la brazilianul Ronaldo, Roberto Carlos, jucători pe care i-am înfruntat. Aș fi vrut astăzi să am tricourile lor", a declarat Lionel Messi pentru ziarul Ole, citat de Marca.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 10 ORE

Messi recunoscuse anterior că i-a cerut tricoul unui singur jucător: Zidane

În contextul în care mulți jucători îl consideră pe starul Barcelonei puțin arogant, în sensul în care de multe ori refuză schimbul de tricouri, într-un interviu realizat de spanioli cu decarul de pe Camp Nou s-a abordat această temă.
Messi a dezvăluit că percepția este greșită: el nu refuză aproape niciodată să facă schimb de tricouri, doar că nu se duce el la adversari pentru această propunere. Cu o singură excepție: în 2006, într-un El Clasico, pe atunci tânărul Messi i-a cerut marelui Zidane tricoul.
"Eu nu cer să fac schimb de tricouri. Fac mereu schimb, dar nu cer eu. Totuși, i-am cerut lui Zidane să-mi dea mie tricoul lui, după un El Clasico, nu m-am putut abține", a spus Leo Messi pentru cei de la TyC Sports, în urmă cu ceva timp.
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Australienii l-au așteptat pe Messi la poze după ce i-a eliminat de la Cupa Mondială
ACUM 11 ORE
Cupa Mondială FIFA
Veste dură pentru Argentina înaintea optimilor CM! Di Maria ar putea lipsi din primul "11"
IERI LA 17:09