Fotbal

Messi la Inter nu mai e o glumă. Italienii pregătesc 260 de milioane de € pentru argentinian

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Lionel Messi ar putea ajunge la Inter Milano în vara anului viitor

Credit imagine: Getty Images

DeNicu Savin
30/07/2020 la 14:23 | Actualizat 30/07/2020 la 18:02

Contractul lui Lionel Messi cu Barcelona expiră în vara anului viitor, iar până acum jucătorul nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru prelungirea înțelegerii. Atât Messi, cât și oficialii Barcei au declarat că doresc să colaboreze în continuare, dar recent s-a scris despre un posibil trasfer al starului argentinian la Inter. Astăzi, Gazzetta dello Sport vine cu o nouă ipoteză.

Deși zilele trecute cei de la Inter au negat posibilitatea ca Messi să ajungă în Serie A, considerând totul o fabulație a presei, astăzi cel mai important cotidian din peninsulă vine cu o ipoteză bombă. Messi ar putea ajunge în vara anului viitor în Serie A la Inter din postura de jucător liber de contract.

Fotbal

Jurnaliștii Eurosport din Europa au oferit predicții savuroase despre finalul din Champions League

ACUM O ZI

260 de milioane de € în 4 ani pentru Messi

Potrivit jurnaliștilor italieni, salariul lui Messi ar urma să întreacă orice imaginație: 260 de milioane de € pentru 4 ani de contract cu formația milaneză.

În aceste condiții este interesant de văzut poziția oficialilor Barcelonei, care bineînțeles că nu sunt dispuși să renunțe la cel mai bun jucător, cu atât mai puțin să-l lase să plece liber de contract.

Toate aceste informații sunt deocamdată simple zvonuri, dar densitatea lor din ultima vreme pare să fie un semn că Messi ar putea pleca totuși de pe Camp Nou. Problemele din ultima vreme din sânul echipei catalane l-ar putea determina până la urmă pe argentinian să accepte o nouă provocare pe finalul carierei sale.

Liga

Messi îl elogiază pe Casillas. Ce mesaj a transmis argentinianul după retragerea portarului spaniol

05/08/2020 LA 11:01
Fotbal

Diego Maradona l-a provocat pe Lionel Messi într-o campanie de caritate fără precedent

05/08/2020 LA 07:42
Subiecte asemănătoare
FotbalLionel Messi
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol