Papu Gomez l-a lăudat pe Lionel Messi într-un interviu pentru publicația spaniolă Marca. Mijlocașul Sevillei a vorbit despre cum se comportă căpitanul naționalei Argentinei atunci când are ceva de reproșat vreunui coechipier, mărturisind că discursul lui Messi din finala Copei America l-a emoționat până la lacrimi.
"Leo este cel mai normal și mai simplu dintre noi toți. Vă pot asigura că este cel mai obișnuit om care există. Dar el poartă numele de familie Messi și mulți cred că se comportă diferit. Este un lider absolut, un căpitan în adevăratul sens al cuvântului. Pentru că el conduce prin puterea exemplului.
Lumea îl compară mereu cu Maradona, vor să țipe și să se certe, însă Leo nu este așa. Dar, dacă trebuie să o facă între patru ochi, o va face. Leo niciodată nu își spală rufele în public și niciodată nu va încerca să o facă pentru atenție. Când devine nervos și trebuie să-ți transmită ceva, o face între patru ochi.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Se află la o vârstă diferită, foarte frumoasă, de o maturitate totală, iar faptul că știe că trece prin ultimii ani de carieră îl face un Leo mai deschis cu toată lumea, care interacționează mai mult cu noi. Și de această maturitate ne bucurăm toți. Messi este un lider absolut, m-a făcut să plâng cu discursul său din finala Copei America", a declarat Gomez.
https://i.eurosport.com/2021/07/11/3171290.jpg

"A fost o revoluție pentru fotbal!"

Fotbalistul argentinian a comentat și despărțirea lui Messi de Barcelona, pe care o consideră o revoluție în fotbal, punctând că absența lui Leo din La Liga va fi un avantaj pentru adversarele catalanilor.
"M-a surprins ca pe toți ceilalți. A fost o revoluție a fotbalului, ceva istoric care va rămâne pentru totdeauna. Cu toții ne vom aminti ziua în care Leo a plecat să joace la Paris. Nimeni nu se aștepta la asta. Se spunea că totul a fost aranjat ca el să continue la Barcelona și, de la o zi la alta, a trebuit să meargă la Paris.
Faptul că Leo a plecat din Spania, e ca o gură de aer pentru noi. Messi a obținut cel puțin 15-20 de puncte de unul singur. Cu Leo știi că ai întotdeauna cartea câștigătoare. Chiar dacă ceilalți colegi ai săi nu sunt bine, el se poate aprinde în orice moment și poate face un dezastru. Barcelona va continua să fie o echipă de top și mai există și Real Madrid, și Atletico Madrid, dar dacă nu îl au pe fotbalistul nr. 1, noi ceilalți vom avea o șansă în plus", a adăugat mijlocașul de la Sevilla.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51