La o zi după ce a câştigat al şaptelea său trofeu Balonul de Aur, argentinianul Lionel Messi a ratat antrenamentul de marţi al echipei sale Paris Saint-Germain, relatează L'Equipe.
PSG, liderul la zi din Ligue 1, a anunţat într-un comunicat că Lionel Messi şi Leandro Paredes au lipsit de la antrenament din cauza unor simptome de gastroenterită.
Jurnaliștii din Vest nu știu însă dacă această explicație e cea corectă, în contextul în care Messi și soția sa au organizat o petrecere uriașă luni noapte, după decernarea Balonului de Aur. Starul lui PSG și-a invitat toți colegii de la actualul club, dar și mulți prieteni apropiați.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
ACUM 2 ORE
Evident, există posibilitatea ca în cadrul partyului sud-americanul să fi mâncat ceva care să îi fi afectat stomacul, dar se tot vehiculează faptul că petrecerea s-a terminat foarte târziu, iar argentinianul nu s-a recuperat total.
Altfel, de notat că atacantul Mauro Icardi a reluat pregătirea la echipa pariziană, în timp ce Georgio Wijnaldum urmează să revină joi la sesiunea de antrenamente.
Reamintim că parizienii l-au pierdut pe Neymar, cu o entorsă la glezna stângă care îl va scoate din acţiune între şase şi opt săptămâni.
PSG primeşte miercuri seara vizita formaţiei Nice, în etapa a 16-a a Ligue 1. Messi va prezenta probabil trofeul fanilor, pentru ca apoi acesta să ajungă în muzeul Barcelonei, așa cum a promis sud-americanul.
CITEȘTE ȘI:
ANCELOTTI: "AȘA ARĂTA TOPUL MEU 5 LA BALONUL DE AUR, DACĂ AȘ FI VOTAT"
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
21/01/2022 LA 07:22
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24