Mesut Ozil are criticii lui, însă este de părere că învinuirea lui de această dată este nedreaptă. Mijlocașul german a replicat după ce a fost învinuit pentru eșecurile echipei lui. Mesut Ozil are în prezent la Arsenal un salariu anual de 20,400,000 de euro (392,263 de euro în fiecare săptămână), însă Unai Emery nu s-a mai bazat pe el aproape deloc. Ozil a evoluat pentru Arsenal doar 142 de minute în acest sezon.
Ozil, care a jucat în Premier League doar 71 de minute în meciul cu Watford, a tot fost criticat pentru situația de la echipă. Germanul a replicat și el într-un interviu pentru The Athletic, spunând că nu este tocmai corect ce i se întâmplă. Ozil este de părere că este considerat țap ispășitor la club pentru înfrângerile din această campanie de campionat.

Mesut Ozil: "Unii dintre adversarii noștri sunt pur și simplu mai buni"

Liga
Barcelona i-a spus "ADIO" lui Messi! Cele 38 de recorduri lăsate în spate de decarul argentinian
06/08/2021 LA 10:47
"Dacă nu ne merge bine într-un meci mare, întotdeauna este vina mea. Dacă asta e adevărat, cum explici rezultatele noastre în meciurile mari în care eu nu am jucat și eu. Nu este o diferență așa de mare. Știu că lumea se așteaptă de la mine să dau mai mult, să dictez jocul și să fac diferența – fac și asta, dar nu pe repede înainte. Nu sunt singurul jucător din echipă și, să nu uităm, câțiva dintre adversarii noștri sunt pur și simplu mai buni decât noi", a spus Mesut Ozil pentru The Athletic.
Germanul s-a transferat în 2013 la Arsenal de la Real Madrid înregistrând o sumă record de peste 40 de milioane de lire sterline. La acea vreme, Ozil a devenit cel mai scump fotbalist german din istorie. Mijlocașul “Tunarilor” a semnat un contract nou cu Arsenal în 2018, înțelegere care se prelungește până în vara lui 2021, însă faptul că nu este inclus în lot este inexplicabil. "Am contract până în vara anului 2021 şi vor rămâne până atunci. Când am semnat noul contract, m-am gândit bine şi am spus că este una dintre cele mai importante decizii din cariera mea. Nu am vrut să rămân încă doar doi ani, voiam să îmi dedic viitorul clubului Arsenal şi clubul a vrut ca eu să fac asta", a mai spus Ozil.
Sheffield United - Arsenal este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 HD de la ora 22.00, ora României.
Fotbal
Fotbaliști importanți critică vehement Super Liga Europei: "Iubesc fotbalul și nu pot să tac"
19/04/2021 LA 12:13
Fotbal
Cei de la Fenerbahce au răbufnit după faza controversată din derby-ul cu Galatasaray: "Ajunge!"
07/02/2021 LA 06:30