Chelsea este de departe clubul din Premier League care a investit cel mai mult în jucători în această vară și se anunță o candidată serioasă la primele locuri în sezonul viitor. Aducerea lui Timo Werner de la Red Bull Leipzig este văzută drept o adevărată lovitură dată de londonezi, mai ales că jucătorul a fost dorit insistent și de Liverpool.
Expertul Sportsmail, Micah Richards, crede că investiția de 53 de milioane de € făcută de Chelsea pentru aducerea lui Werner a fost foarte inspirată: "Chelsea a făcut o investiție mare, dar vor fi recompensați cu goluri. Cu foarte multe goluri."

Micah Richards: "Timo Werner va lupta pentru Gheata de Aur"

UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06
În ceea ce privește poziția pe care va juca Werner, Richard consideră că germanul va juca ceva mai mult în banda stângă, profilul său nefiind de număr 9 clasic: "Werner nu este un 9 de modă veche, așa că nu vă așteptați să-l vedeți jucând vârf împins, așa cum a făcut Didier Drogba pe Stamford Bridge. Speranța mea este că Frank Lampard îl face pe Werner să joace mai mult în banda stângă, acolo de unde poate face ravagii. În niciun caz nu este extremă, dar l-am urmărit foarte mult în Champions League și am văzut că îi place să se retragă în bandă pentru a veni apoi înspre centru."
Richards crede că Werner se va adapta foarte repede rigorilor fotbalului britanic și va deveni încă din primul sezon un golgheter desăvârșit: "Werner este extrem de rapid și de puternic și va candida pentru 'Gheata de Aur'."
În opinia lui Richards transferurile lui Donny Van de Beek la Manchester United și cel al lui Hakim Ziyech la Chelsea sunt și ele unele foarte reușite, iar fotbaliștii proveniți de la Ajax vor de un real folos echipelor lor.
Spectacolul din Premier League se întoarce! Acesta este programul meciurilor din prima etapă care vor fi transmise pe Eurosport 1:

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Liga
Xavi e pus pe fapte! Starul ajuns la Chelsea în 2020 care e acum foarte aproape de Barcelona
26/12/2021 LA 09:44
Liga Campionilor UEFA
Van der Vaart, replica serii de UCL: "Dacă îl mai compari cu Van Persie o singură dată, plec"
09/12/2021 LA 10:05