Chelsea este de departe clubul din Premier League care a investit cel mai mult în jucători în această vară și se anunță o candidată serioasă la primele locuri în sezonul viitor. Aducerea lui Timo Werner de la Red Bull Leipzig este văzută drept o adevărată lovitură dată de londonezi, mai ales că jucătorul a fost dorit insistent și de Liverpool.
Expertul Sportsmail, Micah Richards, crede că investiția de 53 de milioane de € făcută de Chelsea pentru aducerea lui Werner a fost foarte inspirată: "Chelsea a făcut o investiție mare, dar vor fi recompensați cu goluri. Cu foarte multe goluri."

Micah Richards: "Timo Werner va lupta pentru Gheata de Aur"

Premier League
Timo Werner, aproape de un transfer! Unde este dorit și cine ar putea ajunge în locul său la Chelsea
13/09/2021 LA 07:55
În ceea ce privește poziția pe care va juca Werner, Richard consideră că germanul va juca ceva mai mult în banda stângă, profilul său nefiind de număr 9 clasic: "Werner nu este un 9 de modă veche, așa că nu vă așteptați să-l vedeți jucând vârf împins, așa cum a făcut Didier Drogba pe Stamford Bridge. Speranța mea este că Frank Lampard îl face pe Werner să joace mai mult în banda stângă, acolo de unde poate face ravagii. În niciun caz nu este extremă, dar l-am urmărit foarte mult în Champions League și am văzut că îi place să se retragă în bandă pentru a veni apoi înspre centru."
Richards crede că Werner se va adapta foarte repede rigorilor fotbalului britanic și va deveni încă din primul sezon un golgheter desăvârșit: "Werner este extrem de rapid și de puternic și va candida pentru 'Gheata de Aur'."
În opinia lui Richards transferurile lui Donny Van de Beek la Manchester United și cel al lui Hakim Ziyech la Chelsea sunt și ele unele foarte reușite, iar fotbaliștii proveniți de la Ajax vor de un real folos echipelor lor.
Spectacolul din Premier League se întoarce! Acesta este programul meciurilor din prima etapă care vor fi transmise pe Eurosport 1:

Etapa 1, Premier League 2020-2021

Premier League
Premier League 2021/22: Chelsea | Echipa londoneză este o candidată serioasă la titlu în acest sezon
26/07/2021 LA 13:28
Premier League
Calendarul noului sezon al Premier League a fost stabilit! Program infernal pentru Chelsea în debut
16/06/2021 LA 05:51