Kristian Thorstvedt, venit în această iarnă de la Viking, formație din campionatul Norvegiei, a debutat cu dreput la noua sa echipă. Mijlocașul de 20 de ani a început ca titular partida disputată de Genk pe terenul lui Waregem, scor 0-3.
Thorstvedt a reușit să înscrie după numai 23 de minute, cu un șut în vinclu de la marginea careului, iar la final a fost declarat omul meciului. Tehnicianul Hannes Wolf l-a fost înlocuit pe Thorstvedt în minutul 71 cu Paintsil, lăsându-l pe Hagi Jr. pe bancă.
"Sunt foarte fericit. Nici nu puteam visa la mai mult, să îmi trec în cont prima mea reuşită. A fost un meci foarte bun, cu 3 puncte obținute.", a spus Thorstvedt după victoria lui Genk.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
17/05/2022 LA 16:31
Ianis Hagi se află într-o situație delicată la campioana Belgiei. De când a fost instalat noul tehnician Wolf, internaționalul român a jucat tot mai puține minute pentru Genk. Adus în vară de la Viitorul în schimbul sumei de 4 milioane de euro, Ianis a bifat 19 de apariții pentru belgieni, timp în care a înscris 3 goluri și a oferit 4 assist-uri.
https://i.eurosport.com/2020/01/19/2756698.jpg

Ianis Hagi, criticat de jurnaliștii belgieni

Presa din Belgia n-a ezitat să critice evoluțiile lui Ianis pentru Genk de până acum. Jurnaliștii de la Wallfoot susțin că românul a venit ca o mare vedetă la noua echipă, dar n-a impresionat prin jocul său:
"Una dintre senzațiile Campionatului European U21 și una dintre marile speranțe ale fotbalului românesc a venit în Belgia ca o viitoare vedetă. Când ești fiul lui Gheorghe Hagi, nici n-ar putea fi altfel. Dar ca să te adaptezi în campionatul belgian, după ce ai jucat în România, poate fi destul de greu.
Oricât de talentat este Ianis, nu l-a convins pe Felice Mazzu. Fără să fie decisiv în meciurile de până acum, mijlocașul n-a reușit să devină una dintre senzațiile campionatului nici măcar sub comanda lui Hannes Wolf."
Ianis n-a bifat vreun minut în ultimele două meciuri oficiale disputate de Genk, iar venirea lui Thorstvedt va îngreuna și mai rău misiunea mijlocașului de a se impune ca titular.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25