”Băiatul a avut un început de carieră grozav. A fost foarte frumos să lucrez cu el, să văd potențialul în el, m-a făcut să mă simt mândru că am avut un rol în creșterea lui”, a declarat Raiola săptămâna trecută despre Haaland.
Însă într-un interviu acordat Tuttosport, Raiola a ales să trimită săgeți și către Ole Gunnar Solskjaer. După ce a anunțat că Pogba va pleca de la Manchester United, Raiola a afirmat: ”Haaland este ca Ibra când avea 20 de ani. Solskjaer e un băiat bun, dar a greșit când a spus că Erling este la fel ca Lukaku... Solskjaer mai bine s-ar concentra să-l facă pe Pogba să joace ca un campion decât să vorbească de Haaland”.

Mino Raiola nu crede că Haaland ar putea ajunge la Manchester United

Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 9 ORE
S-a scris anterior în presă despre un posibil transfer al lui Haaland la United, însă Raiola este convins că atacantul este exact unde trebuie să fie acum.
”Nu pot să vorbesc despre clauza lui de reziliere. Zvonurile spun că îl vrea Real Madrid? Asta nu e ceva nou pentru mine... dar el este foarte fericit la Borussia Dortmund. Erling vrea să câștige Champions League. Când va părăsi clubul va fi pentru ambiția sa, nu pentru bani”, a declarat Raiola.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 11 ORE