”Băiatul a avut un început de carieră grozav. A fost foarte frumos să lucrez cu el, să văd potențialul în el, m-a făcut să mă simt mândru că am avut un rol în creșterea lui”, a declarat Raiola săptămâna trecută despre Haaland.
Însă într-un interviu acordat Tuttosport, Raiola a ales să trimită săgeți și către Ole Gunnar Solskjaer. După ce a anunțat că Pogba va pleca de la Manchester United, Raiola a afirmat: ”Haaland este ca Ibra când avea 20 de ani. Solskjaer e un băiat bun, dar a greșit când a spus că Erling este la fel ca Lukaku... Solskjaer mai bine s-ar concentra să-l facă pe Pogba să joace ca un campion decât să vorbească de Haaland”.

Mino Raiola nu crede că Haaland ar putea ajunge la Manchester United

Liga
Koeman nu se gândeşte la plecarea de la Barcelona: "Nu mai citesc presa de mult timp"
ACUM 30 MINUTE
S-a scris anterior în presă despre un posibil transfer al lui Haaland la United, însă Raiola este convins că atacantul este exact unde trebuie să fie acum.
”Nu pot să vorbesc despre clauza lui de reziliere. Zvonurile spun că îl vrea Real Madrid? Asta nu e ceva nou pentru mine... dar el este foarte fericit la Borussia Dortmund. Erling vrea să câștige Champions League. Când va părăsi clubul va fi pentru ambiția sa, nu pentru bani”, a declarat Raiola.
Fotbal
Gabriel Jesus, gol super-norocos în fața lui Chelsea
ACUM O ORĂ
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM O ORĂ