Mirel Rădoi, noul selecționer al României, a reușit să-l convingă pe Cristi Săpunaru să revină la Națională, anunță Gazeta. Acesta din urmă este în prezent sub contract cu gruparea turcă Kayserispor. Săpunaru a hotărât în toamna anului trecut să se retragă de la Națională din cauza neînțelegerilor cu selecționerul de atunci, Cosmin Contra, care nu l-a convocat pentru partidele cu Spania și Malta, însă Săpunaru își dorește să evolueze în continuare în tricoul României și să joace contra Islandei.
Iediat după prezentarea oficială în fucnția de selecționer al României, Mirel Rădoi a precizat că va încerca să ia legătura cu Săpunaru și să-l convingă pe fundașul în vârstă de 35 de ani să revină la echipa națională. Fotbalistul lui Kayserispor a adunat 35 de selecții alături de tricolori.
Semifinala din barajul pentru EURO 2020 dintre Islanda și România e programată pe 26 martie, la Reikjavik. Câștigătoarea va juca apoi în finala barajului cu învingătoarea din cealaltă semifinală, în care se întâlnesc Bulgaria și Ungaria.Vom juca ambele meciuri în deplasare. Dacă vom trece de baraj, vom fi repartizați în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Verdict dur pentru Mitriță: ratează duelurile cu Islanda și Liechtenstein! Cât va lipsi de pe teren
IERI LA 09:30
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Veste excelentă pentru Rădoi înaintea "finalei" cu Islanda, de calificare în barajul pentru CM
24/10/2021 LA 08:23
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16