Fotbal

Mirel Rădoi anunță o revenire neașteptată la Națională! Săpunaru vrea să joace cu Islanda

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Săpunaru

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
08/02/2020 la 08:15

Selecționerul Mirel Rădoi va primi întăriri neașteptate pentru barajul de calificare la Campionatul European din această vară.

Mirel Rădoi, noul selecționer al României, a reușit să-l convingă pe Cristi Săpunaru să revină la Națională, anunță Gazeta. Acesta din urmă este în prezent sub contract cu gruparea turcă Kayserispor. Săpunaru a hotărât în toamna anului trecut să se retragă de la Națională din cauza neînțelegerilor cu selecționerul de atunci, Cosmin Contra, care nu l-a convocat pentru partidele cu Spania și Malta, însă Săpunaru își dorește să evolueze în continuare în tricoul României și să joace contra Islandei.

Iediat după prezentarea oficială în fucnția de selecționer al României, Mirel Rădoi a precizat că va încerca să ia legătura cu Săpunaru și să-l convingă pe fundașul în vârstă de 35 de ani să revină la echipa națională. Fotbalistul lui Kayserispor a adunat 35 de selecții alături de tricolori.

Fotbal

Daum, pus la zid de Mirel Rădoi după mandatul germanului pe banca naţionalei: "Nu mi-a plăcut nimic"

IERI LA 09:34

Semifinala din barajul pentru EURO 2020 dintre Islanda și România e programată pe 26 martie, la Reikjavik. Câștigătoarea va juca apoi în finala barajului cu învingătoarea din cealaltă semifinală, în care se întâlnesc Bulgaria și Ungaria.Vom juca ambele meciuri în deplasare. Dacă vom trece de baraj, vom fi repartizați în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Fotbal

Străinul dorit în naționala României | Anunțul lui Mirel Rădoi: "L-am vrut și când eram la FCSB"

24/06/2020 LA 18:42
Fotbal

Premieră pentru naționala României! Unde se va juca amicalul de lux împotriva Angliei

14/02/2020 LA 20:52
Subiecte asemănătoare
FotbalRomaniaMirel RadoiIonut Sapunaru
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol