Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Beckham admite că visează să-i aducă pe Messi și Ronaldo la Inter Miami: "Oricine și-i dorește"

Sebastian Ujica

Publicat 27/02/2020 la 09:58 GMT+2

Inter Miami se pregătește pentru primul meci din istoria clubului, în acest weekend. Echipa lui David Beckham va juca împotriva lui Los Angeles FC pentru prima partidă a sezonului din MLS.

Former soccer player David Beckham addresses the media during an event to announce his Major League Soccer franchise in Miami, Florida on January 29, 2018

Credit imagine: Getty Images

La mai bine de 13 ani de când a surprins pe toată lumea când a ales să plece de la Real Madrid la Los Angeles Galaxy, David Beckham rămâne cel mai important nume din "soccer" pentru americani. Iar acum, Beckham se pregătește să cucerească Major League Soccer din noua postură: patron al celor de la Inter Miami.
Noua echipă va juca prima partidă duminică împotriva celor de la Los Angeles FC iar Beckham admite că se gândește să le calce pe urme celor de la Galaxy care au adus de-a lungul timpului nume mari din fotbal.
Credem cu adevărat în lotul pe care îl avem, suntem fericiți cu jucătorii pe care îi avem, însă am discutat și despre posibilitatea de a aduce nume mari din Europa și dacă va exista, o vom face. Orice echipă din lume și-i dorește pe Messi și Ronaldo. Dar mereu am vorbit și despre dorința de a fi diferiți față de alte echipe, lucru pe care sunt sigur că orice patron îl spune. Dar noi chiar vom încerca și dacă va exista oportunitatea să aducem vedete, e grozav. Suntem norocoși să avem un grup în conducerea clubului care împărtășește viziunea și vrea să aibă succes
Declarația lui Beckham vine după ce antrenorul celor de la Minnesota United, Adrian Heath, a declarat că Leo Messi și Cristiano Ronaldo și-ar putea încheia carierele la Inter Miami. Beckham a mai spus că au fost momente în care a fost aproape să cedeze.
Trebuie să admit că au fost momente în care m-am îndoit că acest proiect se va realiza. Dar nu a fost niciun moment în care să vreau să-l abandonez chiar dacă au existat clipe când totul părea în zadar. Fără îndoială, e cel mai dificil lucru pe care l-am făcut vreodată. A fost o reală provocare, însă am știut că voi reuși. Știam că încăpățânarea mă va duce la destinație. Am lucrat din greu, mai ales în ultimii 2 ani să creăm ceva special iar acest weekend va fi recompensa mea
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo