Inter Miami, echipa deținută de David Beckham, a obținut prima victorie din istoria clubului în MLS. Trupa din Florida a câștigat meciul în fața celor de la Orlando City, scor 3-2, și a părăsit ultima poziție a Conferinței de Est din Major Soccer League. În plus, victoria a fost cu atât mai dulce cu cât s-a întâmplat acasă, pe propriul stadion, care are o capacitate de 18.000 de locuri.
Azi-noapte, așadar, echipa înființată de David Beckham a reușit prima victorie din istoria clubului în MLS. Inter Miami a câștigat în fața lui Orlando City, scor 3-2, și a făcut rocadaschimb de locuri în clasament cu New York City, formația la care evoluează Alexandru Mitriță, în coada clasamentului din Conferința de Est a ligii profesioniste nord-americane. Două goluri ale lui Julian Carranza și unul al lui Rodolfo Pizarro au adus victoria celor din Miami, după 5 înfrângeri consecutive.

David Beckham, în culmea fericirii după prima victorie din istoria clubului Inter Miami

Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31
"Nu am putut fi prezent alături de voi pentru prima noastră victorie pe noul stadion, dar am fost acolo cu gândul. Feliciări lui Diego Alonso, staff-ului nostru, jucătorilor și bineînțeles fanilor care de asemenea nu au putut fi prezenți. A câștiga se simte destul de bine, așa-i, Inter Miami? E trei dimineața, părul meu e un dezastru, steagul nu e ținut bine, dar nu-mi pasă pentru că am câștigat", a scris Beckham pe contul personal de Instagram.
David Beckham a reușit de altfel un super-transfer la Inter Miami în această fereastră de mercato. Inter Miami l-a adus pe Blaise Matuidi, starul lui Juventus. Matuidi, venit gratis la Miami, deși mai avea un an de contract cu campioana Italiei, nu a făcut parte din lotul lui Diego Alonso pentru partida contra lui Orlando City.El a semnat cu trupa lui Beckham pentru trei ani. Ajuns la 33 de ani, Matuidi a bifat performanțe impresionante atât la Juventus, cât și la PSG.
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
21/09/2021 LA 11:02
Premier League
"CR7", blocat de Premier League. Ce spune regulamentul
28/08/2021 LA 17:47