Inter Miami, echipa deținută de David Beckham, a obținut prima victorie din istoria clubului în MLS. Trupa din Florida a câștigat meciul în fața celor de la Orlando City, scor 3-2, și a părăsit ultima poziție a Conferinței de Est din Major Soccer League. În plus, victoria a fost cu atât mai dulce cu cât s-a întâmplat acasă, pe propriul stadion, care are o capacitate de 18.000 de locuri.

Azi-noapte, așadar, echipa înființată de David Beckham a reușit prima victorie din istoria clubului în MLS. Inter Miami a câștigat în fața lui Orlando City, scor 3-2, și a făcut rocadaschimb de locuri în clasament cu New York City, formația la care evoluează Alexandru Mitriță, în coada clasamentului din Conferința de Est a ligii profesioniste nord-americane. Două goluri ale lui Julian Carranza și unul al lui Rodolfo Pizarro au adus victoria celor din Miami, după 5 înfrângeri consecutive.

MLS
David Beckham și-a pus antrenor la Inter Miami un fost coechipier de la Manchester United
18/01/2021 LA 13:44

David Beckham, în culmea fericirii după prima victorie din istoria clubului Inter Miami

"Nu am putut fi prezent alături de voi pentru prima noastră victorie pe noul stadion, dar am fost acolo cu gândul. Feliciări lui Diego Alonso, staff-ului nostru, jucătorilor și bineînțeles fanilor care de asemenea nu au putut fi prezenți. A câștiga se simte destul de bine, așa-i, Inter Miami? E trei dimineața, părul meu e un dezastru, steagul nu e ținut bine, dar nu-mi pasă pentru că am câștigat", a scris Beckham pe contul personal de Instagram.

David Beckham a reușit de altfel un super-transfer la Inter Miami în această fereastră de mercato. Inter Miami l-a adus pe Blaise Matuidi, starul lui Juventus. Matuidi, venit gratis la Miami, deși mai avea un an de contract cu campioana Italiei, nu a făcut parte din lotul lui Diego Alonso pentru partida contra lui Orlando City.El a semnat cu trupa lui Beckham pentru trei ani. Ajuns la 33 de ani, Matuidi a bifat performanțe impresionante atât la Juventus, cât și la PSG.

Liga
Messi continuă la Barcelona, dar i-a spus deja "Da" viitorului club
30/12/2020 LA 11:42
Liga
David Beckham visează la aducerea lui Sergio Ramos la Miami
07/11/2020 LA 07:17