Sub conducerea noului antrenor Phill Neviile, Inter Miami a început pregătirea noului sezon din MLS, care va debuta pe 3 aprilie.
Gonzalo Higuain, cel mai cunoscut jucător al echipei patronate de David Beckham, a atras toate privirile la primul antrenament. Argentinianul și-a lăsat o barbă mult mai mare decât o avea de obicei, în stilul superstarului din NBA, James Harden (Brooklyn Nets), uimindu-și colegii și antrenorii.
Fotbal
David Beckham va încasa o sumă colosală pentru a fi imaginea Cupei Mondiale din Qatar
24/10/2021 LA 05:27
Deși e vizibil că are câteva kilograme în plus, problemă cu care s-a confruntat mai mereu în carieră, fostul atacant al lui Real Madrid, Napoli, Milan sau Juventus a dovedit că nu și-a pierdut simțul de a marca.
Citește și: DAVID BECKHAM VREA SĂ ADUCĂ LA INTER MIAMI DOI JUCĂTORI DIN ANGLIA

Gonzalo Higuain, la al 2-lea sezon la Inter Miami

Higuain a ajuns la Inter Miami în septembrie 2020, după ce și-a încheiat contractul cu Juventus. "Pipita" a prins doar 9 meciuri în stagiunea precedentă din MLS, reușind să marcheze un singur gol. Argentinianul are 33 de ani și are contract cu echipa din Florida până la sfârșitul anului 2022.
Inter Miami este de asemenea doar la al 2-lea sezon în MLS. Anul trecut, echipa lui Beckham a terminat pe poziția a 10-a sezonul regulat în Conferința de Est, iar apoi a pierdut în prima rundă a play-off-ului cu 3-0 în fața celor de la Nashville SC.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31
Fotbal
Charlie Patino, cel mai bun tânăr din istoria Academiei lui Arsenal, gata de debut!
21/09/2021 LA 11:02