Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Schimbare spectaculoasă de look a lui Gonzalo Higuain! Cum arată atacantul argentinian

Nicu Savin

Actualizat 03/03/2021 la 12:30 GMT+2

Inter Miami a început pregătirile pentru noul sezon din MLS, iar vedeta echipei, Gonzalo Higuain, a surprins pe toată lumea cu noul său look.

Gonzalo Higuain, Inter Miami (octombrie 2020)

Credit imagine: Getty Images

Sub conducerea noului antrenor Phill Neviile, Inter Miami a început pregătirea noului sezon din MLS, care va debuta pe 3 aprilie.
Gonzalo Higuain, cel mai cunoscut jucător al echipei patronate de David Beckham, a atras toate privirile la primul antrenament. Argentinianul și-a lăsat o barbă mult mai mare decât o avea de obicei, în stilul superstarului din NBA, James Harden (Brooklyn Nets), uimindu-și colegii și antrenorii.
Deși e vizibil că are câteva kilograme în plus, problemă cu care s-a confruntat mai mereu în carieră, fostul atacant al lui Real Madrid, Napoli, Milan sau Juventus a dovedit că nu și-a pierdut simțul de a marca.

Gonzalo Higuain, la al 2-lea sezon la Inter Miami

Higuain a ajuns la Inter Miami în septembrie 2020, după ce și-a încheiat contractul cu Juventus. "Pipita" a prins doar 9 meciuri în stagiunea precedentă din MLS, reușind să marcheze un singur gol. Argentinianul are 33 de ani și are contract cu echipa din Florida până la sfârșitul anului 2022.
Inter Miami este de asemenea doar la al 2-lea sezon în MLS. Anul trecut, echipa lui Beckham a terminat pe poziția a 10-a sezonul regulat în Conferința de Est, iar apoi a pierdut în prima rundă a play-off-ului cu 3-0 în fața celor de la Nashville SC.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo