Campionatul Nord American de fotbal este foarte atractiv din punct de vedere al specatcolului, majoritatea echipelor fiind foarte ofenisve, astfel că deseori au loc partide incredibile. Confruntarea de azi noapte dintre Portland Timbers și San Jose Earthquakes a oferit o nouă monstră de spectacol, de data aceasta nu prin desfășurarea scorului, ci printr-un gol antologic.
Gazdele au condus cu 1-0 la pauză, prin reușita columbianului Yimmi Chara, iar conaționalul său, Dairon Asprilla, a stabilit scorul final în minutul 55 cu o execuție magistrală. Atacantul de bandă a profitat de o eroare a portarului advers, și-a înălțat mingea, iar apoi a trimis în poartă din foarfecă, de la aproximativ 20 de metri.
MLS
Gonzalo Higuain le-a răspuns fanilor din Argentina, care l-au criticat aspru după mondialul din 2014
14/04/2021 LA 17:05
Citește și:

Dairon Asprilla a adus aminte de Zlatan Ibrahimovic

Execuția jucătorului de la Portland le-a adus aminte tuturor fanilor de golul magnific reușit de Zlatan Ibrahimovic în poarta Angliei, într-un amical câștigat de Suedia cu 4-2, în 2013. Atacantul scandinav a marcat atunci printr-un procedeu asemănător, dar de la o distanță mai mare.
Golul marcat atunci de Zlatan a fost desemnat cel mai frumos al anului, câștigând premiul Puskas. Poate că reușita lui Asprilla nu a fost la fel de estetică, dar cu siguranță golul columbianul va fi printre nominalizați la titlul de cel mai frumos al acestui an.
Dairon Asprilla are 29 de ani și joacă la Portland Timbers din 2017. În cele 31 de meciuri jucate în acest sezon, columbianul a marcat 10 goluri și a dat 3 pase decisive, contribuind la parcursul destul de bun al echipei sale, care ocupă poziția a 4-a în Conferința de Vest.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Premier League
Ralf Rangnick, asul din mâneca lui United pentru transferul la care visează toți fanii "diavolilor"
ACUM 19 MINUTE
Ligue 1
Sergio Ramos, declarație îndrăzneață: "Cred că mai pot juca 4-5 ani"
ACUM O ORĂ