Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Enes Sali, debut pentru noua echipă! Antrenorul, încântat de tânărul mijlocaș

Eurosport
DeEurosport

Publicat 29/01/2024 la 14:41 GMT+2

Enes Sali a debutat în tricoul celor de la FC Dallas într-un amical din presezon. După transferul de aproape 3 milioane de euro, jucătorul de 17 ani a fost titular și a lăsat o impresie bună, după primele minute jucate în SUA.

Enes Sali, la debutul pentru echipa națională a României

Credit imagine: facebook

Articol scris de Daniel Kerekes
Transferat în această iarnă de la Farul Constanța la FC Dallas, Enes Sali a jucat pentru prima oară la noua sa echipă într-un amical din presezon, contra formației din liga a doua americană, New Mexico United, câștigat cu 4-1.
Internaționalul român a fost titular în echipa antrenată de Nico Estevez, iar acesta a avut o ocazie de gol, dar șutul său a fost scos de portarul advers. Tehnicianul lui Dallas a împărtășit primele impresii despre noua achiziție:
"A avut moment bune, are abilitatea de a se întoarce rapid. E un jucător foarte vertical și poți să vezi entuziasm în jocul său, chiar dacă uneori se grăbește la ultima pasă. Important este că vedem ce am văzut și pe filmări, când îl analizam, pentru asta l-am adus. Are energia și dinamica pentru a impacta jocul în atac", a declarat antrenorul, conform site-ului oficial FC Dallas.
Citește și:

Enes Sali, debut la FC Dallas

Americanii au plătit suma de 2,8 milioane de euro pentru serviciile mijlocașului român de 17 ani la începutul lunii decembrie. Acesta a marcat un singur gol pentru Farul în 17 meciuri disputate în sezonul actual.
La doar 17 ani jucătorul născut în Canada a jucat 59 de meciuri pentru echipa de seniori a dobrogenilor și a debutat la prima reprezentativă a României la vârsta de 15 ani, 8 luni și 22 de zile.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo