Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi plănuiește o revenire de senzație! Unde va juca din 2026, după ce îi va expira contractul cu Inter Miami

Bianca Dumitru

Publicat 05/10/2023 la 08:47 GMT+3

Lionel Messi a semnat în această vară cu Inter Miami, deși a fost dorit și de Barcelona și Al Hilal. Argentinianul și-ar fi făcut deja planul pentru ce urmează din 2025, când ar intenționa să revină la clubul la care s-a lansat, Newell's Old Boys.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi s-a transferat în perioada de mercato din această vară la Inter Miami, după două sezoane petrecute în tricoul celor de la PSG.
Argentinianul, care a fost dorit și în Arabia Saudită sau înapoi la Barcelona, a semnat cu americanii un contract valabil până la finalul anului 2025.
Potrivit presei internaționale, Messi și-a făcut deja planul pentru ce va face după ce își va încheia înțelegerea cu Inter Miami. Conform jurnaliștilor spanioli citați de Daily Mail, Leo nu are intenția de a-și reînnoi contractul cu echipa din MLS, dorindu-și să revină în țara natală, la Newell's Old Boys.
Messi a spus încă din urmă cu 6 ani că visează la momentul în care se va întoarce să joace în Argentina, iar clubul de pe Estadio Marcelo Bielsa a fost prima echipă profesionistă cu care el a semnat, pe vremea când avea doar 8 ani.
Deși cei de la Inter Miami ar fi visat ca fotbalistul care a câștigat până acum 7 Baloane de Aur să se retragă de la ei, Leo Messi ar vrea să-i răsplătească pe fanii din Argentina, revenind în fotbalul din țara natală înainte de a-și agăța ghetele în cui.
Citește și:

INTER MIAMI VREA SĂ JOACE UN AMICAL CU BARCELONA PENTRU MESSI

Lionel Messi a avut un debut de vis la Inter Miami, dar s-a accidentat într-o partidă a naționalei Argentinei și nu a mai putut evolua în ultimele partide. Argentinianul s-a despărțit acum 2 ani de Barcelona după o conferință de presă emoționantă, evoluând la PSG în următoarele două sezoane.
Jorge Mas, unul dintre cei doi frați care dețin clubul Inter Miami alături de David Beckham, i-a promis lui Messi că îi va da ocazia să își ia rămas bun de la fanii catalani așa cum se cuvine. În această privință, el își dorește organizarea unui amical între americani și Barcelona, care este posibil să aibă loc vara viitoare.
"Evident, deoarece e cel mai bun jucător din lume, a fost multă, multă competiție. Nu doar prelungirea cu PSG, ci și revenirea la Barcelona sau ofertele din Arabia Saudită.
Sincer să fiu, au fost câteva luni intense, am avut mai multe întâlniri în Rosario, Barcelona, Madrid, Paris, Miami, Doha... Mi s-a părut vreodată că transferul e în pericol? Fără niciun dubiu. A fost multă presiune.
Plecarea lui Messi de la Barcelona nu a fost pe placul lui, nu și-a putut lua la revedere de la clubul care l-a cooptat încă de când era copil. Cred că circumstanțele nu au fost pe placul lui Messi.
I-am făcut promisiunea că voi face tot posibilul în anii următori în așa fel încât să aibă ocazia de a-și lua așa cum se cuvine adio de la fanii Barlcelonei. Vom organiza un meci", a spus Mas, citat de Marca.
Până atunci, fără Messi, Inter Miami a ajuns la 3 meciuri consecutive fără victorie în MLS, în această dimineață cedând pe terenul celor de la Chicago Fire, scor 4-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo