Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Inter Miami, învinsă la scor, fără Messi, dar cu Suarez și Alba! New York Red Bulls s-a impus pe o ploaie torențială

Dani Morar

Publicat 23/03/2024 la 22:08 GMT+2

Inter Miami a suferit a doua și cea mai grea înfrângere din acest sezon de MLS. Fără Messi, accidentat, echipa patronată de David Beckham a pierdut cu scorul de 4-0 pe terenul celor de la New York Red Bulls, într-o partidă disputată pe o ploaie torențială.

Inter Miami vs New York Red Bulls.

Credit imagine: Eurosport

Inter Miami suferă fără Leo Messi. Deși etapa trecută a trecut de DC United, formația antrenată de Tata Martino a cedat la scor cu New York Red Bulls, într-o partidă disputată pe o ploaie torențială. Cei doi antrenori făcuseră cerere ca meciul să fie amânat din cauza selecțiilor la națională, dar MLS a respins propunerea.
Deși Messi nu a putut evolua, Luis Suarez, Jordi Alba și Sergio Busquets au fost titulari, dar nu au putut opri dezastrul.
Partida a început extrem de tare, iar Lewis Morgan a deschis scorul după nici 3 minute. Scoțianul a primit o pasă în marginea careului, și-a făcut mingea spre exterior, după care a finalizat cu un șut pe jos la colțul lung.
Morgan a făcut dubla în minutul 51, după o eroare gravă în defensiva lui Inter Miami. Mingea a ajuns la Dante Vanzeir, care l-a servit ideal pe scoțian, acesta înscriind cu un șut la colțul lung.
Golul 3 a venit după o acțiune pe flancul stâng al atacului gazdelor. Duncan a pătruns în careu, i-a pasat lui Vanzeir, care a scos excelent pentru Carmona, care a majorat avantajul.
Morgan a semant hattrickul 2 minute mai târziu și a urcat scorul la 4-0. Belgianul Vanzeir s-a desprins superb de un adversar și a semnat al 4-lea assist din meci, după ce a trimis în centrul careului pentru Lewis, care a finalizat simplu.

Inter Miami și New York Red Bulls au solicitat ca partida să nu se joace

Tata Martino susține că Inter Miami și New York Red Bulls au încercat, fără succces, să-și amâne meciul direct din MLS. Ambele formații s-au putut baza pe câțiva jucători importanți din cauza convocărilor la națională, dar MLS le-a respins propunerea.
Antrenorul argentinian a putut conta nici pe Lionel Messi, care se recuperează după accidentarea musculară suferită. Chiar dacă ar fi fost apt, fostul star al Barcelonei probabil că ar fi jucat alături de Argentina și tot nu putea să-și ajute echipa de club.
Sandro Schwarz, tehnicianul lui New York Red Bulls, a improvizat cu succes după ce Emil Forsberg a fost convocat la naționala Suediei. Alături de cel mai important jucător, alți 4 fotbaliști au lipsit din același motiv.
"Am primit o propunere din partea celor de la Red Bulls să amânăm meciul și am fost de acord, dar Federația nu a aprobat. Este ceva ce trebuie să respectăm, campionatul trebuie să continue, deși e pauză internațională", a declarat Tata Martino, citat de Daily Mail.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo