După ratarea transferului lui Mbappe, Florentino Perez are o prioritate clară: să ofere noi contracte jucătorilor pe care îi vede de neînlocuit la Real Madrid.
Primul pe listă este Junior Vinicius, care, după cel mai bun sezon al carierei, a ajuns pe lista lui PSG. Francezii vor schimba enorm în această vară, după Leonardo şi Pochettino urmând să se despartă, dacă vine o ofertă bună, şi de Neymar. Brazilianul se accidentează des şi arată tot mai rar precum un jucător motivat să facă performanţă. În locul lui, oficialii de pe Parc des Princes îl ţintiseră pe Junior Vinicius, dar atacantul de bandă al lui Real a exclus o astfel de posibilitate.
"PSG s-a interesat de mine? Eu vreau să rămân la Real Madrid. Sunt aproape să îmi prelungesc contractul", a spus Vinicius Jr.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39

Modric: "Sper ca Real Madrid să nu îmi facă un Mbappe"

Brazilianul nu este singurul jucător important din primul "11" care îşi va pune iscălitura pe un nou contract cu gruparea de pe Bernabeu. Luka Modric, căruia îi expiră actuala înţelegere chiar în această vară, este şi el aproape să aibă parte de un nou contract.
Croatul va împlini în curând 37 de ani, dar Florentino Perez a înţeles că mijlocaşul încă mai poate ajuta echipa, dovadă în acest sens partida retur cu Chelsea, din sferturile Champions League. Dincolo de pasa "nepământeană" de la golul ui Rodrygo, fostul "Balon de Aur" a făcut o partidă uriaşă, câştigând majoritatea duelurilor şi având o rată de pase aproape de perfecţiune.
"Nu mi-am reînnoit încă contractul, sper să se facă în curând, pentru că aşa mi s-a promis. Nu am de gând să fac "un Mbappe", și sper nici clubul să nu îmi facă mie unul. Am spus deja de mai multe ori că vreau îmi termin cariera aici, la Real Madrid", a spus Modric pentru El Partidazo de COPE.
Până să finalizeze discuţiile privind contractele lui Vinicius Jr şi Modric, Real Madrid se concentrează pe cea mai importantă partidă din sezon. Sâmbătă, "galacticii" merg la Paris pentru finala Champions League, contra lui Liverpool (ora 22:00).
Fotbal
Newcastle, singura soluție? PSG vrea să scape de Neymar, dar brazilianul încă nu acceptă oferta
30/06/2022 LA 19:22
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
30/06/2022 LA 16:15