Fostul căpitan al echipei naţionale trece prin momente tensionate așteptând vești noi despre mama și tatăl lui. Părinţii săi au ajuns la spital după ce au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Mama lui Răzvan Raț a ajuns inițial, miercuri, 15 iulie, la un spital din Slatina, cu simptome asemănătoare celor pe care le au persoanele infectate cu virusul asiatic. Aceasta avea temperatură și tuse seacă, iar testul efectuat la spital a confirmat infecția cu noul coronavirus.
Vineri, tatăl lui Răzvan, Ion Raț, a început să facă febră de peste 39 de grade și a decis să se prezinte la spitalul din Slatina, acolo unde a fost testat și rezultatul nu a fost concludent. Medicii l-au testat din nou și al doilea a indicat prezența virusului Sars-Cov-2, care este parcă tot mai puternic în România în ultimele zile.

Părinţii lui Răzvan Raţ sunt internaţi la Bucureşti

Fotbal
Răzvan Raț, contrariat de faptul că Mircea Lucescu a preluat Dinamo Kiev: "Nu are nicio scuză!"
23/08/2020 LA 11:35
Părinţii lui Răzvan Raţ sunt internaţi, în prezent, la Bucureşti: "Culmea, când am avut carantinaţi în hotel n-am păţit nimic, am păţit-o acum. Nu de la hotel am luat-o, nu ştiu de unde. Hotelul l-am închis pentru câteva zile“, a spus Ion Raţ, conform Adevărul.Important de precizat este că starea lor este în prezent stabilă.
Hotelul Zytto, din Slatina, cel care îi aparţine lui Răzvan Raţ şi este administrat de părinţii săi, a fost pus la dispoziţia oficialităţilor române pentru a fi folosit drept centru de carantină în primăvară, atunci când românii sosiţi din zonele roşii ale lumii erau plasaţi în izolare. Hotelul a revenit la activitatea normală după ce carantina nu a a mai fost obligatorie.
Liga
Mbappe la Real Madrid, doar o chestiune de timp! Dezvăluirea făcută de surse din cadrul clubului
ACUM O ORĂ
Premier League
Arteta i-a găsit înlocuitor lui Lacazette! Cât ar trebui să achite Arsenal pentru atacantul dorit
ACUM O ORĂ