Chiar dacă marți dimineață mutarea lui Moruțan pe Bosfor era în aer, după ce părțile au întâmpinat probleme la negocieri, în cele din urmă transferul se face. FCSB și Galata au bătut palma, iar fotbalistul a ajuns aseară la Istanbul, unde a fost așteptat de mulți ziariști.
Hurriyet a venit cu toate detaliile mutării, punctâd că Moruțan va semna un contract valabil până în 2025, pentru un salariu stagional de 900.000 de euro. Suma pentru care mijlocașul nostru ajunge la Istanbul este de 5,7 milioane de euro, conform sursei citate, eșalonați pe 3 ani. În plus, FCSB va primi 10% dintr-un eventual viitor transfer.
Moruțan e așteptat să se alăture încă de azi lotului lui Fatih Terim, la antrenamentul pe care îl va echipa îl va efectua la Florya.
Turkish Süper Lig
Program special pentru Moruțan la Galatasaray! Ce i-a pregătit Terim pentru a-l pune la punct
ACUM 6 ORE

Moruțan are deja o poreclă în Turcia

Presa turcă îl tratează pe Moruțan ca pe un mare transfer, deși jucătorul nu a demonstrat încă foarte multe în fotbal.
"Galata l-a transferat pe "Regele assisturilor" din România", scrie fanatik.com.tr, care notează că mijlocașul a evoluat în 25 de jocuri în sezonul trecut pentru FCSB, reușind 12 pase decisive.
Turcii speră că internaționalul nostru va fi capul limpede de la mijlocul formației lui Terim, recomandându-l cele 36 de pase decisive în 121 de meciuri reușite în carieră.
Moruțan este al 9-lea transfer al verii pentru Galatasaray, Fatih Terim reușind o campanie impresionantă. Cel mai scump jucător adus de turci în această perioadă de mercato a fost Victor Nelson, fundașul central de 22 de ani lui Copenhaga. Pentru el, oficialii cim bom au plătit 7 milioane de euro.
Turkish Süper Lig
Moruțan, comparat cu Messi în presa din Turcia! Ce au scris despre românii de la Galatasaray
19/09/2021 LA 06:18
Europa League
Moruțan și Cicâldău, printre cei mai buni jucători de la Galatasaray! Ce note au primit românii
17/09/2021 LA 05:07